dysfunksjonell.no
24Jan/070

Sammenbrudd

Etter et aldri så lite.. OK, rimelig kraftig sammenbrudd.. har jeg bestemt meg for at dette ikke går lenger. Jeg kommer til å bli syk om jeg ikke kommer meg vekk herfra, og det vil jeg virkelig ikke. Derfor har jeg idag spunnet igang alle hjulene jeg kunne finne, for å prøve å komme meg til Trondheim på permanent basis. Det er selvsagt ikke gjort over natten, men jeg er nødt til å starte et sted - og det vil ikke komme et bedre tidspunkt enn nå.

Ting er vanskelige pga. livssituasjonen min, og ikke minst den økonomiske smørja jeg sitter fast i fordi jeg var så utrolig dum at jeg kjøpte hus sammen med eks-forloveden min, men denne gangen vet jeg at jeg har noen i ryggen. Jeg vet jeg har en som kan, og vil pushe på meg der hvor jeg helst vil gi opp - og det hjelper meg enormt. Når man har vaset seg inn i mørke og svarte tanker, så stanger man hodet i veggen til man ikke lenger aner hvor man er, og da kommer man seg ikke ut av mørket igjen. Det toppet seg for meg igår, jeg gråt til jeg hyperventilerte - og mine egne tanker skremte vannet av meg.

Likevel er jeg utrolig heldig som har venner - gode venner som bryr seg, og som gjør sitt beste for å holde hodet mitt over vannet, når jeg er iferd med å drukne. Dere vet hvem dere er - vit at jeg alltid, alltid vil være takknemlig for at dere er der, uansett hva som måtte skje.

Posted by Shamini on January 24, 2007 – 8:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. *klemme* You go girl! Jeg vet du klarer ting du setter deg som mål å klare, og når du i tillegg har, som du sier, noen som kan pushe deg akkurat den lille biten videre når det trengs som mest… da sier jeg bare “let the world beware” Wink

  *krysser fingre og tær på nytt* (husk å si i fra når jeg kan slutte å krysse dem? Det er så kronglete å skrive med kryssede fingre…)

 2. Ja, BRA!!! Jeg heier på deg! Smile

 3. Ørjan:
  Som sagt, jeg har aldri vært mer innstilt på å nå et mål, enn jeg er nå. Dette skal jeg klare, og jeg skal klare det på så kort tid som overhodet mulig. Hadde jeg nå bare fått strømmen tilbake, slik at jeg kunne spinne enda fler hjul igang, så hadde jeg blitt glad… “Den som venter…” og “Tålmodighet er en dyd” er passende sayings, måvite.

  Violent Dream:
  Takk vennen, alle positive tanker og push mottas med stor takknemlighet – du vet hva jeg mener. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.