dysfunksjonell.no
5Jan/070

Dagens ord: Underlig

Da var humøret bedre, og jeg kan skrive noen ord igjen. Har funnet ut at det er best å holde seg unna når man bare har lyst til å rive seg i håret, hyle så høyt man klarer, og la tårene flomme. Det går over. La meg bare kalle det "damage control". Og nei, det er ikke vits å spørre om hva som skjer - det spiller ingen rolle lenger.

Jeg har, på oppfordring fra Licota og Mariny, lagd meg en profil på Nettby. Ikke fordi jeg er sånn kjempestor fan av sånne sider akkurat, men ja - hva gjør man ikke for venner? Skrev en passe innholdsrik profil, la til et bilde av meg selv, og så var jeg registrert bruker - og plutselig rant det inn gjestebokhilsener fra gamle kjente. Morsomt det da, men idag ble jeg litt satt ut, in a way. Jeg logga meg på for andre gang etter nyttår, og fant ut at 4 gjestebokhilsner ventet på meg. Den ene var fra en eks. En eks jeg ikke har snakka med på 3+ år. Jeg vet ikke hvorfor han har lagt igjen en hilsen til meg egentlig, det sluttet ikke så veldig.. pent - men han hadde nå gjort det, lagt igjen en "liten klem". Underlig. Han ser helt annerledes ut enn jeg husker ham - nesten som han så ut da jeg ble kjent med ham for ..6 år siden. Underlig. Mhm, har ingen andre ord for det. Bygones.

Har brukt mye tid på 3D-modelleringen min i det siste. Har lagt, og lagt ut mange nye bilder. Leker med tanken på å opprette en liten "webshop" hvor folk kan kjøpe plakater, prints, og kanskje klær med motivene mine på. Fantasy-plakater bør iallfall være populært, og pinup-modellene mine har jo falt i smak hos de fleste så langt. Forleden så en ny modell dagens lys, og hun fikk navnet "Kaylee". Lagde et promo-shot av henne, og det kan jeg jo selvsagt dele med dere. Det er utrolig gøy å lage nye ansikter, og spesielt når folk liker dem. Har fått utrolig mye bra tilbakemelding på henne, så det kan tenkes at jeg lager en "pakke" av henne etterhvert, og legger henne ut for salg på Renderosity.

Kaylee by Shamini Thevarajah, 2007

Posted by Shamini on January 5, 2007 – 8:34 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg syns det er kjempefint at du er på Nettby jeg, for da har jeg min beste venninne der. :>

  2. Licota:
    Jammen, jeg sa jo ikke at det ikke var fint! Med den teksten du har lagt igjen om meg på vennelista di, så er det klart jeg må være der. *suss* Jeg er glad i deg!

    Ørjan:
    Prøver du å overgå eksen min? Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.