dysfunksjonell.no
2Jan/070

Livstegn fra det Høye Nord™

Tenkte kanskje jeg burde skrive en snutt, og avkrefte at jeg faktisk drukna i vinflaska forleden. Jeg lever, halleluja. Det skal dog sies at det var rimelig tydelig at det var lenge siden siste inntak av alkohol, ettersom jeg dels tok helt av etter mindre enn ei halv flaske. Joda, jeg drikker som en fjortis når det kommer til tempo - så det er muligens en forklarende årsak til det hele. Morsomt var det dog, og jeg var ute i hele 5 minutter for å se hva naboen bedrev av pyrotekniske krumspring. Det var skuffende, men jeg fikk iallfall testa den nye army-jakken min. Forøvrig var det hele 11+ grader ute, noe som i seg selv er litt skremmende, natt til 1. januar!

Ettersom denne nesten-halve vinflaska fikk øynene mine til å krysse seg, og hjernecellene til å svømme.. vel, i vin.. så klarte jeg ikke gjøre så veldig mye mer enn å sitte på IRC, høre på musikk, og sende tekstmeldinger. Jeg smilte dog! Fra øre til øre, hele kvelden! Hm, ja, men som sagt.. jeg skulle egentlig bare gi livstegn fra meg. G'natt.

Posted by Shamini on January 2, 2007 – 11:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Heisann. Lurte på hvordan det har seg at Høye Nord er merket med “tm”. Dvs trademark eller copyrighted.

  Fin side..

  Viggo

 2. Hei Viggo,
  Nei, trademark-tegnet er vel egentlig en noe intern spøk. Vi er noen venner som har en slags intern “krangel” som hvem som bor mest øde og forlatt. Ingenting mer enn det liksom. Takk for at du kikket innom, og kommentar, ikke minst. Smile

 3. Vel det er jo alltid en grunn til noe vettu. For firmaet mitt heter faktisk Høye Nord. Ikke at jeg driver med så veldig mye da men. Men det heter nå en gang det. Så jeg begynte å lure om noen hadde registrert firmanavnet mitt serru. Smile

  Vel vel. Men da er jo alt i orden.

  Smile

 4. Sissel:
  Klart jeg er på IRC enda. Jeg er jo uhelbredelig avhengig. Wink

  Viggo:
  Dersom du vil at jeg skal fjerne ™-merket, så kan du bare si fra! Ingen fare iallfall, det var bare et uttrykk. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.