dysfunksjonell.no
31Dec/060

Hæppi Nujeer!

Nå skriver vi 31. desember, og 2006 synger på siste verset. Jula, som alle har stressa og herja med i lengre tid nå, er passert - og igjen har stillheten senket seg over hus og heim. Burde det ikke vært omvendt? For min del har ikke jula vært mer spesiell iår enn den pleier, bortsett fra at jeg bestemte meg for å droppe juletreet. Hva pokker skal man med juletre når man har katter - i flertall? Mine katter er neppe noe annerledes allverdens andre katter, og elsker å pelle pynten av treet, for så å gjemme den - gjerne på de mest utenkelige steder. Ellers må jeg ærlig innrømme at jeg savner Adjektivkalenderen til André - og dels også julekalenderen til Iversen, selv om han ikke la ut fler av de oppgavene som jeg rocka! - men, men.

Hva mine planer for Nyttårsaften 2006 er? Vel, jeg skal sprette ei flaske med god hvitvin, og så skal jeg drikke meg full. Jeg skal sitte foran PCen min, og jeg skal se film til jeg ikke klarer å holde øynene åpne lenger. Dét skal jeg gjøre. God nyttår, alle sammen.

Posted by Shamini on December 31, 2006 – 12:16 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Høres ut som en god plan for nyttårsaften! Ingenting imot at jeg stjeler ideen, håper jeg?

  *hugs*

  Godt nyttår!

 2. Ønsker deg et riktig godt, nytt år, Shamini Smile
  Ser frem til et nytt bloggeår med deg!

  *klem*

 3. Godt nyttår, og kos deg med vinflaska!

  Og; lykke til med nytt år og nye prosjekter! Jeg gleder meg til å følge med! Grin

  *klem*

 4. Gøtt nytt år tell dæ au.

  (“Godt nytt år til deg også” på bokmål)
  *klemme* Smile

 5. Godt nytt år til deg Shamini. Alt godt.

 6. Godt Nyttår fra meg, til alle dere – og dere som måtte lese dette i ettertid også! Smile Ville nå egentlig bare meddele om at jeg ikke drukna i vinflaska, og at både formen og humøret er rimelig bra idag – 1. januar, 2007.

 7. Godt nyttåååår! *blåse i tute og kaste hullemaskin-innmat rundt*


Leave a comment

No trackbacks yet.