dysfunksjonell.no
22Dec/060

22. adjektiv: “Vellykket”

Idag vanket det jammen skryt fra høyeste hold, ja - André, that is! Jeg er litt usikker på om han var mer ironisk enn han var seriøs, ettersom jeg har slitt litt her og der med å henge med, av ymse årsaker - men jeg velger å ta det som skryt, siden det er jul og alt. Vel, selv takk André - jeg syns kalenderen din har vært både koselig, og morsom.. og selv om enkelte sutrer og klager, så håper jeg jo at du gjentar noe lignende til neste år! Ha en kjempeflott jul, vennen! Wink

Selv om jeg kanskje ikke selv er helt enig i at adjektivkalenderen har vært vellykket fra min side, så har jeg egentlig likevel følt meg rimelig.. vellykket gjennom hele desember. Kommentarene raser inn på Renderosity, og selvtilliten øker med hver eneste en av dem. Hadde jeg giddet, så skulle jeg skrevet inn noen av kommentarene her, men ettersom jeg har 236 kommentarer totalt, så tror jeg jeg hopper over det. Uansett er det bare positive ord, som absolutt er med på å.. helle terpentin på 3D-bålet mitt. Smile Det føles iallfall kjempebra å være god i noe, og å få så mye super tilbakemelding, som jeg faktisk får - og det på verdensbasis. Jeg er vellykket! Så da vil jeg benytte anledningen til å sende en enorm takk til Mariny, som tok meg under vingene sine, og lærte meg det jeg har tilegnet meg av lærdom siden 28. november. Og selvsagt alle dere andre som holder ut med at jeg prakker på dere bildene mine, og ber om tilbakemeldinger, i tide og utide - dere vet selv hvem dere er. Takk!

Ellers har jeg fått en idé, som jeg selv syns er ganske spennende - men som jeg er helt sikker på at fler av dere bare vil riste på hodet til. Jeg har nemlig bestemt meg for å lære meg LakotaLakota er, for de av dere som ikke har snøring, en av de tre dialektene som Sioux Indianerne bruker. Jeg, ambisiøs? Hm? Skal holde dere oppdatert på fremgangen, bøker og CD er iallfall bestilt. Til mitt eget forsvar, så har jeg alltid hatt lett for å lære språk, så jeg har egentlig tro på at dette blir meget vellykket, jeg.

En liten curiositet, i anledning 22. desember: http://www.globalorgasm.org/ Grin

Gratulerer med 18-års dagen, Licota!
Kjempeglad i deg, vennen min - håper du har en superflott bursdag
Heart

Posted by Shamini on December 22, 2006 – 3:43 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. hehey! Indianerspråk! Hm – det var nesten så man ble fristet. Men bare nesten. Nok å henge fingrene i ja. *smekke* Nei, ikke finne flere ting å gjøre på nå *smekke igjen*

  2. Mhm, bestilte pakke fra Amazon igår også, og den ble sendt idag – så dersom jeg er heldig, så sender de lærebøkene mine imorra! Gleder meg som en unge, og for noen ville idéer jeg får… Razz

  3. Hei! Jeg hadde bestest dag. :>


Leave a comment

No trackbacks yet.