dysfunksjonell.no
19Dec/060

19. adjektiv: “Vanskelig”

André syns visst at det begynner å bli vanskelig å komme opp med nye "adjektiv" til meg, derav dagens - og selv syns jeg egentlig denne kalenderen har gått over all forventning? Jeg mener, nå har han ikke kommet opp med verdens vanskeligste adjektiv hittil, med unntak av "opphisset" - som egentlig ble mer.. pinlig?.. enn vanskelig. Merkelig hvordan ting blir kinkige med en gang de involverer fler enn bare meg selv! Vel, hang in there André - er bare fem adjektiv igjen før det er juleferie for deg også. Wink

Jeg prøvde henge med på kalenderen til Iversen også, men så begynte han med sånne "sett en passende tekst på dette bildet", og det ble for vanskelig for meg. Dessuten ruler Tamara gata, så jeg bøyer meg i støvet, og tar pent til takke med en 3. plass så langt. Jeg skal heller bykse ut av skjulet mitt, som et tiger på jakt, om det dukker opp noen vettuge oppgaver nå før jul.

Forresten, så er jeg kjempeheldig! Idag fikk jeg nemlig enda en julegave i posten, og denne gangen var det fra Oda Emilie. Cec fortalte at hun hadde kjøpt den selv, og jeg er kjempespent på hva det er for noe! Tusen takk Oda-vennen! Heart Håper bare at pakken hennes kommer frem før jul, den burde vært der nå. Får ikke sjekka sporingsnummeret før jeg får fatt i kvitteringa heller, og den ligger hos foreldrene mine. Kanskje den kommer fram imorra? Frown Det er iallfall ekstremt vanskelig å skulle spre litt glede her og der, når Posten ikke klarer gjøre jobben sin!

Næh, nå skal jeg publisere dette innlegget, og så skal jeg sette meg godt til rette og se på noen episoder av WWEWorld Wrestling Entertainment. Ha en fortreffelig kveld alle sammen!

Posted by Shamini on December 19, 2006 – 4:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg kunne sikkert klart å komme med noen kommentarer om nettopp ordet “vanskelig” og koblet det til “Shamini” på mange måter jeg Wink – men jeg skal la være, og heller bare glede meg til juleferie, som for min del starter om… 2-3 dager… sånn er det å være arbeidsnarkoman (og det er ikke engang min feil – jeg har da aldri sagt noe om å være arbeidsnarkoman – jeg er da for pokker mer eller mindre latoman, egentlig… noen har installert en eller annen chip i lillehjernen min, det er jeg helt sikker på!) – but I digress! Jeg skulle… hm… noe? Aner ikke – vi setter strek her tror jeg, før jeg roter meg helt ut på nærmeste parkeringsplass.

  2. Ha.. ha.. jeg ler meg ihjel.. du tar ikke et hint du, gjør du vel?


Leave a comment

No trackbacks yet.