dysfunksjonell.no
18Dec/060

18. adjektiv: “Spennende”

Nå har jeg ventet i intens spenning på mandagen, og endelig var den her! Normalt er jeg ikke spesielt stor fan av mandager, men ingen regel uten unntak, vet dere. Fler av dere vet allerede at jeg er medlem av Renderosity, og at jeg poster 3D-bildene mine der, etterhvert som de er ferdige. For de av dere som ikke kjenner til Renderosity, så er det et slags community for folk som lager bilder, enten det er 3D, fotografier, eller hva det må måtte være av kunst - og jeg har lagt merke til at det er ca. 2000 medlemmer innlogget til enhver tid, uten at jeg kan si hvor mange medlemmer det er totalt. Her inne kan man se hva andre lager, man kan legge igjen en kommentar, man kan 'merke av' for favorittbilder, og selvsagt favorittartisterkan man bruke ordet 'artist' i norsk sammenheng også, eller blir det mer korrekt med 'kunstner'?. Som artist mottar man da en mail med info om hvem som har lagt en til, og evt. hvilket bilde det er snakk om, osv. - som nybegynner finner jeg dette systemet svært morsomt, og ikke minst spennende, for min start på denne 3D-karrieren har nemlig tatt helt av! Allerede første uka rangerte jeg på 32. plass av 50 på lista over ukas "Favorite Artist", og da hadde jeg aldri tatt i et 3D-program av noe slag før. Derfor begynte jeg sånn smått å tenke på min andre uke, og om jeg fortsatt kom til å ha en plass på lista, og jammen fikk jeg ikke verdens mest spennende mail idag også - denne uka rangerer jeg på 4. av 50 på samme liste! Hvor sinnssykt gøy er ikke det da? Grin

Ellers skjer det egentlig veldig lite spennende i min hverdag. Mye av tiden min går med til å tenke på at det forhåpentligvis blir januar snart, selv om jeg gleder meg stort til den årlige 2. juledagsfesten, som forøvrig ikke ble avholdt ifjor. Det er alltid like spennende å treffe gamle skolevenner igjen, og denne festen pleier vel å være årets største fyllekule.. heldigvis ikke mange dagene igjen nå - hverken til festen, eller til vi entrer 2007 og dermed også januar. Smile

Posted by Shamini on December 18, 2006 – 2:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg tror egentlig det blir mer korrekt med “kunstner” – selv om det ordet i seg selv er litt belastet i min bok. Men artist på norsk er vel mer å regne for noen som opptrer.

  Når det er sagt – GRATTIS med plasseringen. For en som har hengt på Renderosity siden “tidenes morgen” (okei, kanskje ikke så lenge, men har vært medlem siden 2000) så er det ikke akkurat noe dårlig utgangspunkt – folka på Renderosity har som oftest ganske mye talent, og det at du kommer inn som komplett newbie og kaprer en slik plassering, sier ganske mye Grin

  Keep it up – jeg forventer å kunne si at “døh, jeg kjenner hu der dama – du vet hu der nye, supertalentfulle kunstnerberta – du har sikkert sett noen av pin-up’ene hennes og sånn” Wink

 2. Jenta mi eier! Woo!

  Du er bare råest. Elsker deg.

 3. Og jeg venter i spenning på å få unna eksamen imorgen og fortsette og vente i spenning på julaften Grin

 4. Ørjan:
  Ja, det var egentlig det jeg også kom frem til, derfor falt valget til slutt på “artist” likevel. Razz Hjertelig takk for gratulasjonene – det er ikke lenge før jeg blir virkelig høy på pæra, og da blir jeg jo ikke mulig å snakke til.. Wink Selv skjønner jeg ikke helt plasseringen, for det er mengder med “artister” som er mye, mye flinkere enn meg – og som lager ting jeg bare kan fantasere om å kunne, men til syvende og sist, er det jo smak og behag som avgjør. Luckily for me! Grin Og ja, dette er ikke noe jeg kommer til å gi meg med sånn med en gang. Er forresten et nytt bilde oppe nå, kalt “Transylvanian Beauty” – sjekk kommentarene! Wink

  Licota:
  Wheee! Takk! Elsker deg også, alltid. Heart

  Cathrine:
  Ha KJEMPElykke til på morgendagens eksamen! *klem*


Leave a comment

No trackbacks yet.