dysfunksjonell.no
16Dec/060

16. adjektiv: “Støyende”

For de av dere som lurer på hvor det 15. adjektivet har tatt veien hen, så kan jeg opplyse om at André hadde en aldri så liten "brainfart", som mine amerikanske slektninger gjerne ville kalt det. Hva som egentlig skjedde, kan dere lese om her - og legg gjerne igjen en kommentar til ham, om dere føler at det kan være på sin plass. Wink

Dagens adjektiv er altså "støyende", og det er pokker så passende for tiden. Jeg har nemlig problemer med CPU-vifta mi, av typen Thermaltake Blue Orb II. Den skal angivelig ha et max støynivåOK, dette teller ikke som et adjektiv, men jeg prøver meg likevel.. på ca. 17 dB, men det tror jeg ikke denne vifta har fått med seg. Tidvis høres det nemlig ut som om at hele maskina mi skal lette, og ta av - og jeg tror jeg er iferd med å bli hjerneskadd.. Den gir fra seg så mye støy at det surrer i hodet mitt lenge etter at jeg har flyttet meg ut av kroken min - og det er rimelig irriterende. Heldigvis er Egil den besteste bestisen i hele verden, og han har fiksa ny vifte til meg! Heart Tenk, hadde det ikke vært for ham, så måtte jeg fortsatt å skrive innlegg, på innlegg, om den støyende vifta mi.

So, what else is new? Idag fikk jeg post! Jippi! Jeg elsker å få post. Nå hører det med til historien at jeg sjeldent, eller aldri, får post med mindre jeg har misbrukt Masterc.. Visa-kortet mitt først, men det faller i kategorien "bagateller". Jeg fant nemlig en utrolig stilig, army-jakke med hette, på QXL - og det beste av alt var igrunn at den rekker til midjen! Jeg hater å ha lange, tjukke jakker, som ligger i store klumper bak ryggen min, sånn som jeg sitter. Problemet mitt er jo bare at disse midje-jakkene er umulige å få tak i dersom det ikke er på moten, og dermed blir jeg like henrykt hver gang jeg kommer over en. Army-motiv er vel kanskje ikke førstevalget mitt innen motiv, men den var faktisk meget kul, så jeg er godt fornøyd. I tillegg kjøpte jeg ei svart jeans, med gulltrykk på baken, og nedover det ene låret. Sånn utover det, så fikk jeg en pakke som skal bli en julegave - så den kan jeg ikke skrive noe om her. Wink Ja, og som om ikke det var nok, så hadde jeg besøk av Geir-Ove i hele dag - og han hadde jammen med julegave til meg! Nå vet jeg hva det er da, for han "forsnakka" seg på en måte - men det var jo midt i blinken til meg da.

Posted by Shamini on December 16, 2006 – 11:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehe. Du er ikke den eneste som har fått pakker! Jeg var en tur til butikken Pandoras-Closet i går, og der fikk jeg utlevert to bæreposer med gaver til meg! Tilsammen fire gaver, hvor tre er bursdag og en julegave. Butikkinnehaver stiftet sammen bæreposene for å gjøre de “Licotasikre”. *fnis* Jeg er så nysgjerrig! Djeez! 4 dager igjen…


Leave a comment

No trackbacks yet.