dysfunksjonell.no
14Dec/060

14. adjektiv: “Fuktig”

... så fuktig at det halve kunne vært nok! Skal det aldri slutte å regne?

Posted by Shamini on December 14, 2006 – 12:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Døh! Ikke klag – jeg bor i Bergen, for pokker!

    (og… var det virkelig ikke noe ANNET du kunne skriblet om med et ord som “fuktig” – are you losing the kinkynessthingy my dear (okay, I seriously doubt THAT, but stilll))

  2. Altså, jeg forbeholder meg retten til å klage alt jeg bare orker, uansett hvor folk har valgt å bosette seg hen i dette landet!… Her Kinkyness har dratt på ferie, men er ventet å være tilbake i full vigør i starten av januar. Om jeg skal være ærlig, så tenkte jeg faktisk i de baner, men så var det dette med å være snill pike i påvente av julenissen, og Paul Walker.. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.