dysfunksjonell.no
13Dec/060

13. adjektiv: “Radioaktiv”

Først spekulerte jeg veldig på hva André egentlig tenkte med å gi meg et adjektiv som "radioaktiv", selv om jeg jo forsto sammenhengen med innlegget hans, men så fant jeg plutselig ut at.. oi, jeg hadde jo faktisk en meget passende episode på lager. Forresten André, mamma er enig med deg i tankene rundt strålefare - helt uten det minste inntak av alkohol, og jeg for min del skjønner ikke helt dealen med Narvik vs. Hiroshima? På en annen side skjønner jeg ikke helt dealen med den steink*ken som er plassert midt i lyskrysset på Fausk(e) heller. Kanskje det bare er jeg som ikke har sansen for kunst? Razz

Tilbake til adjektivet. "Radioaktiv" fikk meg nemlig til å tenke på en episode for noen år siden, hvor jeg og eksen min Håkon, var på Finnskogenfor de som ikke vet hvor dette er, så er det like ved svenskegrensa, lengst inni skauen.. en tur, for å besøke faren og tanta hans. Siden huset ligger såpass kort vei fra grensa, bestemte vi oss for å ta turen inn til Sverige for å handle mat, og sånt. Dette er da ca. 6 år siden, så jeg husker ikke helt hvordan det var, men greia var at vi skulle lage et eller annet med egg - og kom hjem med en stor kartong, med god holdbarhet på datoen. Ettersom det er bedre å være føre var, så kakker jeg alltid egg på et tefat eller lignende først, og jeg ble mildt sagt sjokkert over synet som møtte meg. Egget var nemlig selvlysende grønt på farge! Vår første tanke var jo at eggene var gått ut på dato, men det var de altså ikke - og ei heller luktet det noe spesielt av dem, så de kunne umulig være dårlige.. men snakker om å se radioaktive ut! Det hele endte iallfall med at alle de radioaktive eggene gikk i søpla, for ingen av oss turte spise dem - kanskje hønene som stod bak var space-chicken?.. nei, vent.. de var sikkert importerte fra Hiroshima! Razz

Ha en superflott Lucia-aften, alle sammen!

Posted by Shamini on December 13, 2006 – 2:18 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. De bestråler faktisk eggene med røntgen, kanskje de tok litt ekstra i på akkurat disse eggene ?

 2. Finnskogen. Ja, det var nok påvirkning av Tsjernobyl. Smile Det var vel et atomkraftverk som gikk i lufta der rundt 1980?

  Uansett. Finnskogen? Det er skogen det. Oioi. Nei, jeg har kun vært i Høland. Det er hvertfall øde. Men Finnskogen?

 3. André:
  Hm, hvem vet? Jeg heller dog mer til å tro på det Licota sier. At det er ettervirkninger av Tjernobyl! Grin

  Licota:
  Finnskogen ja. Et høl uten sidestykke. Fin natur, men en totalt uforståelig dialekt, og veldig mye mer Gokk™ enn her – og det sier egentlig endel, føler jeg. Finnskogen, Årnes that is, er jo sånn ca. 400 timer inn i landet fra Flisa – iallfall føltes det sånn, minst!

 4. Ägget kanske kom från en grön höna? Eller så var det bara väldigt avundsjukt..*flinar*

  *puss på kosefrosken min*


Leave a comment

No trackbacks yet.