dysfunksjonell.no
11Dec/060

12. adjektiv: “Slem”

Dagens adjektiv kan egentlig misbrukes på det sterkeste, men jeg er jo ikke slem. Sånn egentlig, anyway. Dessuten vil jeg ikke at julenissen skal få nyss om at jeg er mer slem enn jeg er snill, ettersom jeg fortsatt håper at han tropper opp utenfor døra mi med Paul Walker på julaften. Nope, jeg er ikke kjent for å gi opp, og jeg har enda tilgode å skjønne noe av uttrykket "håpet er lysegrønt".

Jeg har fått totalt dilla på Klovner i Kamp, uten at jeg skal gå nærmere inn på hvorfor. Er rimelig lenge siden jeg hadde rap/hiphop-perioden min.. faktisk ganske nøyaktig 12 år siden.. men nå er jeg altså hekta da. Og jo grovere, jo bedre. Hæ? Meg i et nøtteskall? Skjønner ikke hva du mener. Wink De minner meg om noen, og gir meg gåsehud av den gode sorten - frysninger, og hodet fylles av tanker, bilder og minner, ikke minst. Merkelig hvordan ting knyttes opp mot musikk, og hvordan man føler seg slem, nesten utro, om man deler musikken med andre - eller hører på den i en helt annen setting enn den er knyttet til. Vet iallfall at jeg skal spille Klovner i Kamp for alle penga i januar, og være riktig, riktig slem jente! Wink Ops, var jeg slem nå? Grin

For jeg finner deg uimotståelig sexy
Jeg holder på å bli gal
For jeg veit at du venter der ute et sted
Og når jeg treffer deg, så veit du hva som kommer til å skje

Klovner i Kamp, "Valsen"
Fritt editert av meg

Posted by Shamini on December 11, 2006 – 3:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. KiK råkker jo Grin Hiphop på norsk er jo bare… kongekult!

  OK jeg høres ut som om jeg er 15 nå, men vi hører faktisk mest på… norsk rap XD

 2. Haha! Wink *tolke fritt i alle tenkelige retninger*

 3. Jeg gleder meg Grin

 4. Cecilie-søs:
  “Kongekult”…? Kjære deg.. jeg ville gått for 13 ½, max! Men ja, jeg er enig – Klovner i Kamp rocker (det er vel egentlig Spetakkel som gjør det da..), iallfall nå. Wink Ellers føler jeg vel at jeg kan styre min begeistring for norsk hiphop og rap.

  Ørjan:
  …men, det var vel ikke rom for så veldig mye TOLKNING her vel? Isåfall må jeg ha skrevet noe galt, noe sted. Wink

  I-know-who:
  687! Wink

 5. Naughty, naughty. Slem? Naughty passer bedre. :>

 6. Forresten. Når kommer julebabe nr. 2? Jeg vil at hun skal være naughty. Ikke slem. Naughty. *glis*

 7. Li-Li:
  Naughty? *vurdere registrere det som mellomnavn* ..Shamini Naughty Thevarajah. Hvordan klinger det? Bra? Wink Julebabe nr. 2 – naughty.. hm, poste bilde av meg? Grin

 8. Jaa Grin Syns det klinget bra jeg, pus. Og ja, post gjerne bilde av deg i det skolepikeantrekket, om du har fått det ennå?

 9. Licota:
  Jeg må.. manne meg opp littegrann, før jeg poster bilder av meg i dét antrekket. Aner du hvor forbannet LITE det skjørtet egentlig er? Og jeg vet om andre ting jeg MYE heller vil gjøre i det antrekket, enn å fotografere…….

 10. Du får dra en Paris Hilton / Britney Spears. Wink

 11. *pusse glorien, og henge den pent på plass igjen over hodet mitt* …ta en Britney? Altså, poenget her var at skjørtet er LITE! …L-I-T-E! Dessuten er det langt mer sexy å overlate noe til fantasien? Mye morsommere å pakke opp en pakke, enn å få den uten innpakning vel? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.