dysfunksjonell.no
11Dec/060

11. adjektiv: “Flau”

Jeg antar at André har hatt baktanker med dagens adjektiv, ettersom det kom usle to dager etter at adjektivet var "opphisset". But guess what, jeg reddet den godt i havn, jeg - ved å ikke skrive riktig alt jeg hadde lyst til å skrive, så hadde jeg egentlig ingenting å bli flau over. Småvarm i kinna klassifiseres ikke som flau i min bok, og dessuten står jeg alltid for det jeg sier/skriver. Er det lov å skylde på ham som er opphavet? Jeg gjør det jeg. Wink

På en annen side aner jeg jo ingenting om hvilke adjektiver som venter meg i tiden fremover. Det er tross alt enda 13 dager igjen til jul, og det kan fort skje at det dukker opp noe som gir meg grunn til å bli flau? Min personlige heiagjeng mener jo at jeg burde skrive ordrett akkurat det jeg tenker på, og dere bør håpe at jeg ikke gir etter for presset. Da er det neppe bare jeg som har grunn til å bli flau! Wink

Posted by Shamini on December 11, 2006 – 3:03 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Kan vi få linken til “shamini – full disclosure” også? Det er vel gjerne DER alt det jeg vil lese blir skrevet om ja… Wink

  2. “Shamini – Full Disclosure” er for VIP only, sorry mac! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.