dysfunksjonell.no
10Dec/060

Årets Julebabe!

Nei, jeg har ikke glemt løftet jeg gav dere her for noen dager siden, så her kommer bildet av julebaben! Hun ser småskremt ut, så jeg mistenker at hun ikke har vært helt snill, og gruer seg til besøk av julenissen.. tolk den akkurat som dere føler for, see how much I care! Wink

Julebabe 2006
Årets Julebabe 2006

Posted by Shamini on December 10, 2006 – 8:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Småskremt? Den stakkars frøkna ser jo vettskremt ut. Razz

 2. Licota:
  Jeg er nesten litt fornærma over at drømmebaben din er blond, og blåøyd – men jeg lar det gå for denne gang.

  Iversen:
  Hun gjør da ikke det? Det er bare de blå øynene hennes som gir henne looken. Jeg ville nå egentlig gi henne brune glugger, men jeg ble da nedstemt, og dermed forble de blå. Jeg skal vurdere å lage en ny julebabe til dere, OK?

 3. Ja takk. Helst en litt (mye) mørkere en.Fnis.

 4. OK, da har jeg lagd en ny babe – hun har ikke juleklær på seg, men intuisjonen min sier meg at det ikke gjør noe egentlig. Legger henne ut litt senere!

 5. Hmm… jeg kan da gjerne fikse slik at hun får… noe helt annet å være litt småskremt av jeg Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.