dysfunksjonell.no
9Dec/060

9. adjektiv: “Opphisset”

Du, André? Tar jeg feil om jeg gjetter meg frem til at du sitter der med nord-norges bredeste glis? Utspekulert er du, glem nå bare ikke at du og jeg har en avtale om en trekant med Morgan. Hah, der fikk du den! Wink Så, "opphisset", sier du? Ja, for meg burde jo det være en rimelig enkel oppgave å løse - men tro meg, i skrivende stund sitter jeg her med småvarme kinn..

Først så vil jeg bare skryte litt av at jeg rocka Iversens julekalender igår, og jeg kan love dere at det var mildt sagt opphissende å innhente ikke bare 1 poeng, men hele 2 poeng, hvorav et var et bonusspørsmål, på gårdagens luke!

Så, saken er jo den at jeg ønsker meg en kar til jul. Om man blar noen sier tilbake i dagboka mi, så kan man blant annet finne et innlegg om hvor jeg ber julenissen om Paul Walker. Nå er det jo engang sånn at jeg står for det innlegget, og håper at julenissen skal bevise for meg at han finnes - men jeg har jo mine tvil.

Det har seg også slik at det går en annen kar der ute, som er iferd med å drive meg til vanvidd, bare ved å eksistere. Han gjør meg så forbannet opphisset at det er like før jeg går på veggene. Hva det er med ham? Jeg aner ikke! .. langlysa er på, hjernecellene har dratt på juleferie, og ellers sitter jeg bare her og lurer på hva som skjer. Han er heit, han er sexy, han er magisk - og han har en vill innvirkning på meg. Om sant skal sies, så er vel opphisselse bare forbokstaven på kaoset som herjer kroppen min for tiden - og jeg kunne skrevet side opp, og side ned om dette - men jeg vil ikke jinx'e magien, og velger derfor å avslutte innlegget her. Wink Beklager til alle dere som spent ventet på intime, og avslørende detaljer - de kommer ikke i dette innlegget. Det eneste jeg kan avsløre, er at jeg gleder meg som intenst til etter jul..

Og i anledning dagens adjektiv, så har jeg valgt å dele mitt siste bilde med dere.

Shamini
"All I Want for Christmas..."

Posted by Shamini on December 9, 2006 – 6:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Okei, greit. Du blir opphisset av you-know-who og jeg blir opphisset av den tegningen. Rawr baby!

 2. Haha, så bra. Genialt. Grin Nei, nå må jeg ikke forveksle deg med Lord Voldemort da.

 3. Hehe, du sneik deg fint ut av denne ja, men den ble skrevet rett etter at du litt tidligere klaget over at det var så lett å skrive, så jeg tenkte du skulle få en liten utfordring. Wink

 4. Licota:
  Jeg lover deg, det kommer fler – jeg må bare ha ork til det. Når jeg ikke får sove om natta, så blir jo hele verden så kinkig.. Urk.. Tusen takk for verdens søteste tekstmelding da – glad i deg, vennen!

  André:
  Snek? Jeg sniker vel ikke. Wink Det sier seg selv, for alle som kjenner meg, at adjektiv som “opphisset” er barnemat for meg. Det vil si, det var jo egentlig ikke det, når jeg ikke kunne skrive akkurat det jeg hadde lyst til å skrive.. Lenge leve personvern! Wink ..ja, og moral, og sånne greier.

 5. Neineinei! Ingen etikk og moral! FY! Og absolutt intet personvern! Slikt er for pingler! Her skal de frontes med bilde, fullt navn og adresse! Grin

  Selvsagt liker vi forresten bildet ;D

 6. Ørjan:
  Jeg er enig i at etikk og moral er for pingler, men det har seg nå engang slik at jeg liker denne karen da, og jeg har ingen planer om å.. legge meg ut med ham. Legge meg inn kanskje, men ikke ut.. høhø.. Razz Så, fullt navn, adresse og bilde utgår!

  Ellers takk for tilbakemelding på bildet! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.