dysfunksjonell.no
8Dec/060

8. adjektiv: “Beruset”

Sitter her med en berusende følelse av at livet mitt er fint for tiden. Er lenge siden sist jeg kunne si det samme, men jeg klager ikke - skulle gjerne vært sånn oftere. Og dette er selv uten det store utelivet. Ifjor.. tror jeg det var.. var jo dagboka mi veldig preget av at jeg hadde det supert, så lenge det var en fest i sikte - muligheten til å drikke, bli beruset, gjøre dumme ting. Iår har det vært skammelig lite sånt. Visstnok har man jo trekant-brødre-dramaet fra 3. juni å vise til - som fint kan gå inn på lista over "Most Idiotic Happenings", og ellers mitt lille nesten-stunt i Trondheim, hvor jeg var på tur bort til en politibil som hadde stoppet på rødt lys.. for å spørre om jeg kunne få håndjerna hans. Om sant skal sies, så tror jeg faktisk at planen opprinnelig var å spørre ham om jeg kunne få være med ham hjem og teste dem ut - men sånn gikk det altså (heldigvis) ikke. Jeg hadde angivelig veeeldig lyst til å sjekke en viss servitør også, og hadde det vært opp til min kjære venninne Bodil, så hadde jeg blitt med gutten hjem. Og alt dette skyldes denne evige morsomme, men noe pinlige beruselsen som kommer etter inntak av alkohol. Var det noen som peip om at jeg skulle tilbake til Trondheim snart? Razz Det var morsomt da! Jeg hadde det iallfall storartet sammen med Bodil, Andreas, Linn og Malin - og jeg ville ikke vært foruten. Rock City next? Oh yes, baby! Grin

Ellers gleder jeg meg enormt til den 15., once again - da jeg endelig skal feste igjen! Planen er at jeg skal til Helnessund da, men jeg er en smule usikker. Jeg blir alltid det før jeg skal ut, angrer som faen på at jeg har sagt meg enig i å gå ut - men angeren forsvinner raskt når jeg først er kommet meg ut, og fått noe å drikke i neven. Poenget er at det er jævlig langt hjemmefra da, tar jo et halvt århundre å kjøre ut dit, og at jeg ikke er helt sikker på at jeg kjenner noen der. Er jo år og dag siden jeg sosialiserte med noen derfra liksom. Vel, vel.. det går sikkert bra uansett, tenker jeg. Smile Og så er det jo 2. juledagsfesten i Leinesfjord da! Yay! Gleder meg til den, den er alltid bra. Grin Jeg har med andre ord en rekke beruselser i vente - hvor spennende må ikke det bli?

Posted by Shamini on December 8, 2006 – 7:10 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Party ON girl! Grin go,baby go go… (og send meg bildene etterpå, eller aller helst videobevis Wink

  2. PARTEY ON! Grin ..hva skal du ha videobevis på? At jeg kan drikke meg drita? Så lenge jeg holder kjeft, så merker ingen forskjell fra eller til – det er fordelen med å ha hjul under ræva. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.