dysfunksjonell.no
7Dec/060

7. adjektiv: “Rund”

Nå skal jeg prøve å ikke drite meg utå poste høyst private innlegg offentlig, er intet sjakktrekk.. igjen, og se om jeg får til å skrive et innlegg som inneholder dagens adjektiv, nemlig "rund".

Jeg blir litt frustrert av meg selv, og verdenen rundt meg, for jeg hadde jo en obligatorisk oppgave å gjøre unna denne uka. Vel, den er i boks, og cluet er jo at det hele tiden har vært snakk om tidsfrist på én uke - med innlevering idag, klokka 15:00. Da jeg logga inn, og leverte den, kastet jeg et nytt blikk på tidsfristen, og så den ..15. desember? Hva faen? Det er jo to uker det? Skrev ett innlegg om det på forumet, og det eneste svaret jeg fikk var at det har stått der hele tiden. Jaja, jeg vet at jeg ikke er den eneste av oss som mente fristen gikk ut idag, og jeg har iallfall levert en fullgod oppgave som validerer både som XHTML 1.0 og CSS.

Hadde planlagt å dra litt rundt omkring før jul, blant annet å ta en tur til Narvik for å lokke vår alles kjære (sjokoladenaskende) André med ut på byen - men det ser ut til å skjære seg. Jeg trenger å planlegge litt tid i forveien, og har bare annenhver helg å velge mellom, så det må nesten bli etter jul istedet. Så Narvik: be afraid, be very afraid. Ellers skal jeg jo til Trondheim igjen, gjerne så fort som overhodet mulig - jeg og Bodil skal på.. Egons i Prinsenkrysset. Vel, JEG skal iallfall det. Oops! Får bare begrense festingen min littegranne, sånn at det ikke snurrer like mye rundt oppi hodet mitt som sist gang. Kunne endt med både det ene og det andre det, for jeg har en tendens til å bli så jææævlig tøff i trynet med litt alkohol innabords. Uansett, med Bodil er det alltid action, og jeg gleder meg! Kanskje jeg får hilse på "bondetampen" også? Ops, nå kan jeg ikke sno meg ut av den der lenger.. Wink

Yes, og ellers er sola rund, jorda er rund, hjuletmå ikke forveksles med jula er rundt - og den 15. kommer det til å gå rundt for meg iallfall! Wink

Posted by Shamini on December 7, 2006 – 6:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Ja, velkommen til klubben får jeg bare si. Det går nemlig veldig rundt for meg og, etter nok en fire timers eksamen. *sukk*

    Lykke til med den innleverte oppgava og alle de kommende! Smile

  2. Takk skal du ha! Håper din egen eksamen gikk bra idag? Jeg er ganske sikker på at du får toppkarakter nok en gang, jeg. Er stolt av deg, vet du. *klem* Smile

  3. Hm… hva skjedde med 5. og 6.? De viser ikke her i det hele tatt.

    Jaja… rundt og rundt og *dunk* ah… et gulv! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.