dysfunksjonell.no
6Dec/060

6. adjektiv: “Stor”

...men stor i ord!

Posted by Shamini on December 6, 2006 – 5:24 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Synes vel ikke dette vitner noe særlig om “stor i ord”…Razz

 2. Hm, aner jeg en nykomling som er stor i kjeften her? Wink Neida.. jeg er klar over det, men for det første var det bare så passende ettersom “liten” og “stor” kom etter hverandre – og dessuten hadde jeg ikke tid til å skrive noe omfattende innlegg idag.. jobber med en obligatorisk web-oppgave! Kommer sterkere tilbake, jeg lover – intet mer svada. Ikke mer enn normalt iallfall.

  Hyggelig å se et nytt, og ikke minst aktivt, navn i dagboka mi!

 3. Jeg tenker bare på de STORE sjokoladebitene som var i kalenderen Andrè stjal….
  Så STOR er et dårlig adjektiv! Frown

 4. Så André var slem når han var yngre? Fysj, det syns jeg var utrolig dårlig gjort.. *klappe på hodet* Fikk du ny kalender ifjor, eller prøver han bare å opprettholde imaget sitt som “ridder i skinnende rustning”? Wink

 5. Altså, jeg var da ikke alene om å plyndre den kalenderen din! Dessuten tror jeg det var Joakim sin ide!

 6. Joda, jeg fikk erstattningskalender ifjor, men den jeg hadde når jeg var yngre var med STORE sjokoladebiter…
  Dagens godteri er ikke STORE ! Frown

 7. Jeg syns sjokoladen i kalenderen skulle ha vokst i takt med oss. Frown

  Jeg har ikke hatt sjokoladekalender på 3 år, minst.


Leave a comment

No trackbacks yet.