dysfunksjonell.no
4Dec/060

4. adjektiv: “Rød”

Må ærlig innrømme at jeg er litt rød i kinna nå. Vi har bare 4. desember, og allerede henger jeg sånn smått etter med Adjektiv-kalenderen. Grunnen er simpelten bare den at jeg ikke er helt i form. Jeg har så sinnssykt vondt i nakken, som igjen gir meg hodepine - og så er den denne mørketiden da. Skal ikke rante om den idag også, men den sliter på meg. Heldigvis er det bare.. 17 dager til sola snur?

Forresten så har jeg en rød pose med julemarsipan fra Nidar liggende foran meg. Oppi den ligger det opptil fler lyserøde marsipanhjerter, og et par grønne juletrær. Ja, og en gris uten hode (ikke spør). Sånn egentlig er jeg ingen godtegris, men det hadde seg slik at jeg fikk så lyst på marsipan her om dagen, og det er bare den røde posen fra Nidar som duger. Wink

Ellers vil jeg bare dedikere et knippe røde roser, til alle som ser på bildene mine, og kommer med kommentarer! Tusen takk alle, det er kommentarene som er drivkraften videre. Kanskje det blir ei lettkledt nissejente, med rosenrøde kinn - og rød nissekjole, til dere alle som takk? Den som lever får se!

Posted by Shamini on December 4, 2006 – 2:55 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehe overforbruk av rød her nesten Razz

  2. Oh, i’m so alive.. Grin *glede seg til å se nissejente*

  3. Ahaaaa…. derfra du driver og halshogger grisene dine jaaa…. hihi


Leave a comment

No trackbacks yet.