dysfunksjonell.no
3Dec/060

3. adjektiv: “Kald”

Mens vi venter på denne jula, som alle øyensynlig teller ned til, så venter jeg på at det skal bli kaldt ute. Det vil si, jeg gjør jo egentlig ikke det - men jeg lurer på når temperaturen skal snu. Dette er jo overhodet ikke normalt! Det kom en skvett snø i slutten av oktober, og da var det åpenbart kaldt nok - men etter det? Ingenting. Nå må jeg tilstå at jeg heller sitter inne foran TVen, med ovnen i ryggen, og koser meg inne i varmen - istedet for å være ute og fjase i kulda. Jeg syns fortsatt det er rimelig skremmende at vi har entret desember måned, og både Svalbard og Finnmarksvidda har like under 0 grader. På denne tiden skal det liksom være frys-ihjel-kaldt der oppe!

Så, hva skjer ellers? Hm, jeg diller fortsatt med bildene mine - og jeg storkoser meg! Koser meg faktisk såpass at jeg har problemer med å konsentre meg om lekser.. hvilket ikke er en god ting, siden vi har en obligatorisk oppgave denne uka. Har iallfall planer om å starte på den idag (det hadde jeg forøvrig igår også), og se hvor langt jeg kommer. Dessverre har jeg arva sånne idiotiske "mørketidsdepresjoner" av mamma! Ja, ikke depresjoner direkte da, men jeg sliter bigtime med å få sove om natta - og når jeg endelig sovner, så er det jo et ork å komme seg ut av senga igjen. Og resten av dagen henger jeg stort sett bare med hodet, og orker ingenting. Slitsomt er det! Heldigvis er det ikke så altfor lenge til sola snur igjen, og da blir ting bedre igjen. Tenke seg til, det er mørkt ute allerede når klokka er 14:00.. Gud, som jeg hater denne årstiden!

Aerilyn
"so.. You want me?"

Posted by Shamini on December 3, 2006 – 4:28 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Du får ta i bruk mobilen litt mer da vet du Wink

    Flere som er våkne langt inn i natta…

    Og ja, mørketid er kjipt… jeg synes for så vidt 2 ukers sammenhengende regnvær er kjipt og, men… ja Smile

    Sol, sommer og VARME, jatakk!

  2. Jeg bruker mobilen som bare pokker jeg! Wink Og ja, det er definitiv fler som er våkne til langt utpå morgenkvisten – muligens noe takket være meg? Razz Uansett hadde jeg valgt regnvær foran mørketid, anytime.


Leave a comment

No trackbacks yet.