dysfunksjonell.no
30Nov/060

She’s alive!

Det er korrekt, jeg lever - selv om jeg kanskje ikke har skrevet allverden i dagboka mi i det siste. Dette kommer av den enkle grunn.. at jeg har hatt masse annet å henge mine lange fingre i. Tenkte dessuten det var best å vise livstegn før "Adjektiv-kalenderen" til André trer i kraft - og iår må jeg innrømme at 1. desember kom som "julenissen på kjerringa", på meg også. Wink Jeg mistenker at dette kan bli både underholdende, og morsomt - så følg med i dagene som kommer!

For det første vil jeg tar for meg innlegget "Folkevalg" som er å finne i Iversens blog. For de av dere som ikke vet hvem Iversen er, så anbefaler jeg dere en tur innom bloggen hans. Han er den heldige eier av to små pelskledte prinsesser, ved navn Princess Peach og Princess Leia. Jeg er, som kjent for de aller fleste av dere, også chinchillafrelst - og derfor dukker det opp et og annet innlegg her i dagboka mi om disse skjønne pelsballene. Beklageligvis har disse innleggene liten, eller ingen, interesse for mange av dere - men selv om jeg har vurdert å bare holde munn, så har jeg bestemt meg for å blåse en lang marsj i alle som er anti-chinchilla. Synd for dere! Razz

Uansett, jeg har fått meg en ny hobby! En meget tidkrevende, men utrolig morsom hobby - og den har fått meg til å revurdere alle skoleplanene jeg hadde for neste år. Jeg har nemlig ei i klassen som er en racer på å tegne fantasy-art, og jeg har vært så sinnssykt heldig å bli tatt opp som "lærling" hos henne. Foreløpig har jeg bare lagd 5 bilder, men jeg har fått utrolig mye skryt for dem - og det er svært motiverende. Skal legge ut bildene mine, sånn at de av dere som ønsker å se dem kan ta en titt. I første omgang får dere klare dere med en smakebit av mitt siste bilde, som jeg har valgt å kalle "With Love", og det er lov å komme med kommentarer! Wink


"With Love"

Posted by Shamini on November 30, 2006 – 5:28 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Mmm… reklaahaameee…Snadder. Bildet var også finfint, og jeg ser allerede frem til hensynsløs og hemningsløs chinchillablogging. Grin

 2. Chinchillaer! Grin Grin Jeg gleder meg til å høre mer om disse søte små dyrene. Smile

  Oh, høn’, du er utrolig flink til å lage fine feer. Jeg får lyst på en.

 3. Jeg har allerede kommentert bilder av deg, som du vet, og jeg fortsetter med å si at dette kan bare bli FANTASTISK! Grin Dessuten er det så utrolig gøy å ha noe å henge fingrene i (og, når jeg ikke er der til å banke deg i TP, så må du finne på noe annet å gjøre Wink

  Nok om det. Jeg gleder meg i alle fall til å se flere bilder! Grin

 4. Tusen takk for kommentarer, og komplimenter ang. bildet mitt. Jeg er dessverre ikke helt stødig i skyggelegging og sådant, men det kommer etterhvert. Jeg har ikke holdt på i mer enn noen dager, men jeg innser vel at jeg muligens har en fremtid innen denne sjangeren, så jeg har planer om å bli skikkelig god.

  Ørjan:
  Trenger jeg minne deg på at det 1. kun er tilfeldig om du får spørsmål du kan, eller ei – 2. at du fikk fler “kake-spørsmål” som du hadde hatt dagen før, og 3. jeg hadde slått deg om den jævla terningen hadde virket. Traff jo liksom aldri på navet.. Minn meg på å skaffe ny terning til neste gang, will ya? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.