dysfunksjonell.no
27Nov/060

27/11/06: Omega’s Real Sugar x Uniqum’s Paddington

Nøyaktig 5 måneder etter siste kull, kom endelig denne småttisen til verden i bur 14. Jeg kan ikke legge skjul på at jeg har ventet, og ventet - og sjekket buret hver morgen i iallfall to uker nå, men først idag kom det gledelige nyheter. Her for vel en uke siden hadde jeg en drøm om at dette paret skulle få to hvite unger, den ene noe mørkere enn den andre, og begge med et skjevt, hvitt bliss i panna. Det kom ikke mer enn en unge, men han er hvit - og han har antydning til et smalt, skjevt bliss. Morsomt! Så, han er enten Sølvmarmorert eller White Ebony, og han veide 44 gram. Det som var noe merkelig, var at Real Sugar fødte mellom to terminer, så jeg mistenker sånn halvveis at han ble født en+ uke for tidlig - uten at jeg kan gå god for at det stemmer.

Han har fått navnet Silver Streak's Dream or Illusion!

Posted by Shamini on November 27, 2006 – 5:53 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Guud, så bedårende!! Smile Han er virkelig vakker.
  Det var ikke like mye lykke utenfor vårt bur idag. Vårt ene marsvin var i ferd med å føde, og sakte men sikkert har vi sett livet ebbe ut av henne idag.
  Ingen barn rakk å komme ut, og jeg mistenker at de døde i magen hennes.

  Naturens gang er hard og brutal.
  Men det er så godt å lese lykkehistorier som denne. Den nye verdensborgeren er bare nydelig! Gratulerer!

 2. Søøøøt. Madammen syns det er fryktelig artig at bebisene har så svære hoder. Grin Eller, de har jo ganske store hoder i forhold til resten som voksne også, det så vi når vi måtte bade Peach.

 3. Gratulerer, pus! Smile

 4. Jadda jadda – jeg er litt på etterskudd på lesingen og kommenteringen av diverse blogger, din inkludert – så jeg er litt treig. Men ja! SØT! Jeg tror nesten jeg må få meg en slik liten pjusk en dag. Men først, ikke mer hund.

  Grin

 5. næmminhælleduttedussendaaaaah
  *kose*

  Ta Galadriel til julemiddag og sjoppe chilla? Emil? Eeeemiiiil?

  *sukk*

  Savner chinchillaer. Kanin er liksom ikke like… fløfft.

 6. Tusen takk, alle sammen! Det er alltid like koselig å finne en frisk, og rask chinchillaunge i buret, når man står opp. Smile

  Cathrine:
  Så trist! Dét er det trasige med å ha dyr.. det er ikke bare glede, men mye sorg også – og man må alltid tenke på hva som er best for dyra. Likevel er det øyeblikk som veier opp for mye av motgangen, og da blir alt så meget bedre!

  Iversen:
  Jeg er egentlig enig med Madammen. Syns ikke de er så veldig pene som babyer, men når de er sånn omtrent 2 uker og har fått fluffet seg til littegrann, da er de rett og slett uimotståelige!

  Licota:
  Takk! Du må komme og se dem engang. Smile

  Ørjan:
  Hund er ut, chinchilla er in.

  Cec:
  Jeg syns egentlig det var noe drastisk, om ikke brutalt! Stakkar Galadriel.. og stakkar Oda! Slem Cec! Jeg er enig med deg dog, kaniner er.. kjedelige i forhold til chinchillaene. Egentlig skulle du hatt juling, for det er jo du som er det opprinnelige opphav til at jeg har 68 chinchillaer idag! Grin

 7. Gjett om jeg har lyst! *sjekke priser på billetter nordover*


Leave a comment

No trackbacks yet.