dysfunksjonell.no
25Nov/060

Skal.. vi danse? :D

I anledning gårsdagens finale i TV2-programmet "Skal Vi Danse", så vil jeg poste et par YouTube-videoer til dere. Igjen må jeg nesten få takke Øyvind for geniale videobidrag! Tipper det er fler enn meg som tas rett tilbake til fjortistiden sin, ved fler av disse sangene - og ikke minst dansene. Wink

"The Evolution of Dance"

Posted by Shamini on November 25, 2006 – 8:13 PM

Filed under: Video Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Man føler seg gammal når man føler at man har vært igjennom ALLE dansene i den første videoen der, altså… men jeg savna Shakira-dansing! XD

  2. Ler så jeg griner.. Dritbra. Grin

  3. Jeg er SÅ fornøyd med at jeg aldri har danset, sånn utenom vals og slikt i gymtimer. Og på fotballbanen, såklart, det er jo som å se meg danse salsa der utpå til tider. Ehrm.

  4. Iversen:
    Salsa er sexy, fotball er ikke.

    Cec:
    Shakira-dansing?


Leave a comment

No trackbacks yet.