dysfunksjonell.no
25Nov/060

Global oppvarming?

Jeg henger etter, o'angst! Jeg har en eller annen halvferdig post liggende her i admin-panelet, som bare skriker etter å bli postet, men sånn ble det altså ikke. Ikke idag. Grunnet oppgradering av datamaskin, besøk fra Bergen og nettproblemer, har jeg hanglet..det norske ordet "hanglet" tilsvarer ikke det svenske ordet "hånglat" litt på det fleste områder - men jeg skal nå prøve å ta meg i nakken, og komme igang igjen.

1. Jeg må lese lekser. Eller, iallfall endel sider i "The Complete References: HTML & XHTML". Har fått tak i den som .pdf, i håp om at det skal være litt lettere for meg å håndtere den samtidig som jeg prøver å skrive det som står der over i markup. Det var småproblematisk at ikke sidetallene matchet boka i papirutgave, men så intelligent som jeg er, så finner jeg vel avsnittene likevel. Uansett må jeg være ferdig med oppgavene mine til imorgen kveld, sånn at jeg får levert dem før neste leksjon begynner.

2. OK, det var et punkt to her, men jeg husker ikke lenger hva det var. Mon tro om det hadde noe med Guinness å gjøre? Vel, hopper galant over punkt to da.

Merkelige ting skjer ute i naturen. Snøen som sakte, men sikkert har krøpet nedover fjellene i høst, har gjort full retrett - og der finnes ikke tegn til snø på bakken. Temperaturen er høy, hele 6 grader idag, og det matcher overhodet ikke tidligere år hvor vi burde hatt det både nedsnødd og bikkjekaldt på denne tiden av året. Har merket meg at det på værkartet ikke er minusgrader hverken på Svalbard, eller på Finnmarksvidda, og det i seg selv er jo skremmende. Igår var det akkurat en måned igjen til julaften, og det er lite som vitner om at det er vinter ute - med mindre man kaster et blikk øverst i fjellene, og merker seg at det faktisk er årets snø som pryder toppene.

OG SÅ.. har jeg faktisk innsett at det er folk som leser dagboka mi, så jeg er opplever dels skrivesperre, og prestasjonsangst her. Det jobbes med saken, og jeg kommer sterkt tilbake - etter at leksene er unnagjort, anyway! Misforstå meg rett, tusen takk til alle dere som leser, og kommenterer iherdig - you all make my day! Alien

Posted by Shamini on November 25, 2006 – 4:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Lykken er noen få centimeter nysnø og 2 minusgrader fra lille julaften og gjennom romjulen Smile

  Og gjør leksene dine fort, så du skriver mer!
  *klem*

 2. Hehey! Jeg er, i hvert fall litt, nevnt i en annen persons blog Grin (Eller, ok, dagbok Grin – vi liker ikke egentlig ordet “blog”, gjør vi vel, dere?)

  Og… skulle vi egentlig si noe her? Hmm.. nei, bare hilse på, tror jeg – hukommelsen min er litt sånn som en veldig vannfyllt svamp – litt overbelastet, og alt det overflødige renner ut, og tar gjerne med seg litt ekstra når man vrir den for å få den noenlunde brukelig…

 3. Cathrine:
  Lykken min er vel mer en kritthvit strand, 30 grader, og paralydrinker – på et sted hvor det ikke finnes en eneste annen nordmann i mils omkrets. Ja, jeg skal ta fatt på leksene, jeg er bare litt.. tiltaksløs idag! Smile *klem*

  Ørjan:
  Du er omtalt med navn og nick i det innlegget som er nevnt over, og som ikke er publisert enda. Det kommer. Er som sagt tiltaksløs idag, og gidder knapt løfte fingrene på tastaturet. Razz

 4. Vet du, du er ikke den eneste som sliter litt med motivasjonen. Eller – i det hele tatt å komme igang. Smile Uansett, jeg synes du er flink. Grin Og punkt 2 var sikkert ikke så viktig.

 5. Men der er du jo, Licota – var begynt å savne deg her! Må ikke gå hen og forsvinne for meg, vet du. Og takk! Heart

 6. Så, så, ikke få skrivesperre, da. Jeg har rukket å få sinte mails fra eksen min på grunn av min uskyldige blogg (Hvorfor i helvete gidder han å lese den i utgangspunktet? Kan han ikke heller ringe dattera si for å høre hvordan hun har det????) Men jeg har ikke sensurert meg av den grunn.

  Jeg elsker deg fremdeles, og det er ikke noe som heter global oppvarming, det heter bare ‘naturens gang’ Wink

 7. men hångla lät ju myyyyycket trevligare tycker jag..*flinar*

  Å så hoppas jag innerligt att fler svenskar läser här..*hmpfh*
  Wink

  *puss på kosefrosken min*

 8. Cec:
  Hva er det med ekser egentlig? Hvorfor er de fleste av dem totalt idiot – og hvorfor innser vi ikke dette før de faktisk er blitt ekser? *sukk* Nei, jeg sensurerer ikke så mye jeg heller (bare et og annet navn) – jeg fikk bare sånn blankt, hjernedødt uttrykk i øynene plutselig.

  Jeg elsker deg også, søs – og jeg kan ikke si at jeg liker naturens gang. Ikke akkurat nå, sånn her.

  Linda:
  Jeg er enig med deg, det er bedre “at hångla”.. men man må jo gjerne være to, for sånne aktiviteter. Og nei, såvidt jeg vet er du den eneste svensken som leser hos meg – og siden jeg kjenner deg, så tenkte jeg at det var best å bare oppklarte hangle/hångla med en gang! Wink

  Love you, babe! *puss o’ kram* Wink

 9. Føler jeg må gå nærmere inn på disse lykkeønskningene mine her Wink
  Altså, i julen er lykken nysnø og god julestemning med familie samlet.

  Sånn ellers tar jeg mer enn gjerne til takke med kritthvite strender og turkist vann. Smile

  Puh, godt å få sagt det.
  *kos*

 10. *morrar*
  Jasså det är på det viset.. Har inte du hört att man ska vara snäll när det börjar närma sig jul?! Razz Wink
  *stryker klappar från listan*

  *flinar*
  Fast man kan ju se det som så…. att du var tvungen att betona att det ej var snusk på gång säger ju allt om DIG…*mouhahaha*

  *puss*

 11. Cathrine:
  Flinke meg har jobbet med lekser i hele dag! Har en liten tenkepause nå, før jeg gir meg i kast med ukas siste øving. Den blir jeg neppe ferdig med idag, men jeg har iallfall gått igjennom alt fagstoffet rundt oppgaven.

  Når det gjelder lykke, står jeg fortsatt på mitt – jul eller ei, men det handler vel mest om at jeg ikke er spesielt tilhenger av jula. Vi spiser god mat (som man ikke får tak i ellers på året), men bortsett fra det er det ikke så mye som vitner om jul i denne heimen. Smile Snø og is klarer jeg med desidert uten, uansett når på året det er snakk om!

  Linda:
  Hæ? Hva? Jeg, ikke snill? Jeg er alltid snill, jeg. Snillest i verden! Grin Dog.. jeg er egentlig bare glad om jeg får den “klappen” jeg skal ha fra deg, jeg – regner med at du ikke har klart å skaffe meg Paul Walker? Wink Dessuten VET du jo at du ikke skal drive på og handle saker og ting til meg, ikke sant?

  Snusk? Det er du som tolker det til snusk, selv om jeg har understreket at det er et helt uskyldig, norsk ord – som ikke må forveksles med deres svenske, og iblant totalt ulogiske ord! Grin Dessuten kjenner du meg, du vet jo selv hva som ligger i “klappen”.. Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.