dysfunksjonell.no
22Nov/060

“Voksenangst”

Da er det min tur å "stjele" en MEME fra André - da jeg tracet den tilbake, fant jeg ut at mengder med bloggere hadde tatt denne MEME'en, og jeg bestemte meg vel for å ikke være noe dårligere. Har merket mine svar med uthevet skrift - om det er positivt, eller negativt, at jeg fikk 12 poeng - og dermed "IKKE gammel" i en alder av 27 år, er noe usikkert. Ta gjerne testen, og legg igjen poengsummen din i kommentarfeltet! Smile


Jobb (1p)
Visittkort (1p)
Deltatt på konferanse med overnatting (1p)
Bor hjemme hos foreldrene (-2p)
Samboer (1p)
Forlovet (1p)
Gift (2p)
Skilt (3p)
Eier eget hus (2p)
Har en bil (1p, kombi + 1p)
Hund (1p)
Lån (1p)
Delt økonomi (1p)
Pensjonssparing (1p)
Gjør storhandel (1p)
Bruker kundekort (1p)
Handler bevisst på rabatt-tilbud eller benytter rabattkuponger (2p)
Har hushjelp/vaskehjelp/praktikant/eller lignende (1p)
Har oppvaskmaskin (1p)
Dobbeltseng (2p)
Har juletre i jula (2p)
Grå hår (1p)
Cellulitter (1p)
Abonnerer på morgenavis (1p)
Løse sudoku (1p)
Velge å ikke ta telefonen (2p)
Pusse vinduer (1p)
Plukke sopp (2p)
Bruker msn (-1p)
Parmiddag (1p)
Vinsmaking (1p)
Dansekurs (1p)
Feste til gamle 70-talshits. (1p)
Drikke Konjakk alt. Calvados til kaffen (1p)
Gå til sengs før 23.00 hver kveld på ukedagene (1p)
Foretrekke sofaen hjemme framfor utekveld med venner(1p)
Spille bingo (1p)
Syns Idol-Aleksander/ Idol-Vivian er dritdigg (-1p)
Ha hofteproblem (1p)
Ha bilradioen innstilt på P1 (2p)
Bli overrasket over ”ungdommen nå til dags” (2p)


0-15 p - IKKE gammel
16-25 p – Godt på vei…
Over 25 p – Nå er du der!

Posted by Shamini on November 22, 2006 – 9:42 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg er en sucker for meme’r, og hadde kastet meg over denne om jeg bare hadde skjønt hvordan man rangerer poengene… *kremt, rødme*
  Hva gir 1 og hva gir 2, liksom?

  Dette er flaut, kjenner jeg.

 2. Eller……………
  er det kanskje sånn at man skal utheve det som stemmer og bare legge sammen poengene bak, kanskje……

  *klaskepanne*

 3. Hei igjen!

  Måtte selvfølgelig ta testen… Fikk 16 poeng, men der er det 3 poeng som skilt – jeg er faktisk bare separert enda! Så da har jeg egentlig bare 13 Wink
  Ikke gammel i det heletatt Smile

 4. Cathrine:
  hihi, det tok faktisk litt tid før jeg tok logikken i denne poeng-greia selv, men ja – jeg antar at man bare legger til, eller trekker fra, poeng(ene) som er oppgitt i parantesene. Hva fikk du, hva fikk du? *skynde meg inn i bloggen din og snike*

  Susanne:
  Yay! Pøh, jeg tror nok du er godt på vei til å bli gammel – iallfall eldre enn meg.. snart! Det burde minst vært ekstrapoeng for å ha unger, syns jeg. Neida, jeg skal være snill.. Sees vi snart? Savner deg, vet du. Gi Ulva og Tiril en suss hver fra meg. Glad i deg, vennen! Heart

 5. Denne tok jeg hos… Hm… BrittNett? Tror jeg scora 18, og da var jeg egentlig litt snill med meg selv. Frown Men mye av det er Madammens feil, det er hun som bruker kuponger og tvinger meg på tilbudshandel, altså!

 6. Det er slemt å skylde på Madammen, Iversen! Jeg kunne muligens hatt 2 poeng til, da jeg har vært både forlovet og samboer – ja, og så er jeg litt usikker på hva “kundekort” er, men om Coop-kortet faller under den kategorien, så er jeg brått oppe i 15 poeng. Du skal vite at du ikke ligger så altfor langt foran! Wink

 7. Jepp det kortet faller nok under der ja…

 8. Jeg fikk 8. Men da jeg var på din alder ville jeg hatt 16. Jeg går altså i barndommen allerede. Ikke bra.

  Det er vel mer en test på om man er singel eller ikke.

  Men jeg stemmer på at ‘Ikke gammel’ er positivt Smile

 9. COOP-kortet er vel omtrent så kundekort man kan få det, din luring. Grin

 10. Jaja, er nå Coop-kortet et kundekort, så er jeg oppe i 13 poeng, men jeg er fortsatt “IKKE gammel”. Dessuten bruker jeg det sjeldent, for jeg bor jo som kjent i Gokk™ (selv om Sancti liker å påberope seg det samme, og jeg bor i Gokkest™) og det er så sabla langt til Coop! Derfor blir det nå oftest Sparmat, og de har ikke kundekort. Så det så! Alien

 11. Esquil:
  Hyggelig å se deg også her, selv om Akismet fanga kommentaren din. 8? Wow, det vil jeg nesten kalle en bragd! …med mindre du sensurerte en hel masse bare for å få ned poengsummen da. Wink Anyway, singel og “ikke gammel” med mine 12-13 poeng? Da er det kanskje håp likevel da…

 12. Damn… jeg fikk altså _9_ poeng – og jeg har IKKE sensurert noe som helst. Jeg føler meg… egentlig ikke noe spesielt overrasket heller, noe som egentlig gir meg MYE mer “angst” enn selve testen…

  Jaja – aldri voksen, var vel ikke egentlig noen overraskelse, eller hva, Shammi? Grin

  (og nei, den siden min har ikke akkurat vært prioritert i det siste…) Smile

 13. Hm… jeg bare lurte plutselig på om det kun var DAGENS situasjon som gjaldt, eller om man også skulle ta med tidligere ting… dersom det siste, så må jeg nemlig legge til 11(!) poeng – og ender dermed opp på 20 – det var egentlig ikke spesielt ønskelig, så jeg tror vi konkluderer med at kun er dagens situasjon som gjelder, ikke tidligere opplevelser. Ergo, jeg er fremdeles en liten unge.

 14. 14 poeng.. med mindre jeg skal telle med min ekstrahjelp jobb som jobb.. da har jeg 15.. men siden jeg nesten aldri jobber og ikke har noe fast så velger jeg å se bort fra det Wink

 15. 23 p på meg… milde gudinne, jeg følte meg plutselig ikke som noen 17åring lenger…. LOL

  Det sto ingenting om dagdrømmer, fantasy-hekta eller klesstil der. Jeg hadde nok tapt noen poeng på at jeg leser manga, dagdrømmer (og skriver det ned), digger fantasy og syns J-jock / goth lolita / emo -stil rocker XD

 16. LOL Emil havna på 16, så vi havna i hvertfall i samme gruppe.

 17. Siden jeg bare fikk 2 poeng, så er jeg overhodet ikke redd for at jeg begynner å bli gammel. Hihi. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.