dysfunksjonell.no
7Nov/060

“Dear Santa…”

Helt fra jeg var liten jente, fikk jeg alltid høre at dersom jeg var snill, så ville julenissen komme med det jeg ønsket meg til jul. Vel, nå trodde jeg egentlig aldri på Julenissen, for jeg var ikke gamle jenta da jeg oppdaget at en av søstrene mine forsvant ut verandadøra på mine foreldres soverom, for så å dukke opp på andre siden av huset i julenissedrakt, og sekk på ryggen. Om det var den tåpelige plastmaska, eller det faktum at julenissen hadde på seg den samme lavendelfargede genseren under drakten, er jeg noe usikker på - men søsteren min var det nå i alle tilfeller.

Iår har jeg derimot bestemt meg for å å gi julenissen en sjanse til, sånn til å bevise at han faktisk eksisterer, og derfor ønsker jeg meg - av hele mitt hjerte - Paul William Walkerdersom noen kjenner en som ligner, vennligst ta kontakt for adressen min! til jul. Jeg kan dessverre ikke noe for det, men denne mannen gir meg total og komplett gåsehud med påfølgende hjertebank, i tillegg til en skokk flaksende sommerfugler i mage-regionen, og jeg kunne solgt sjelasjela ja, det stemmer det mi for ham. For alle dere andre som fortsatt er usikker på hvorvidt julenissen eksisterer, eller er en myte, jeg kommer tilbake til resultatene i denne saken rundt juletider. Oops!

Paul William Walker
Paul William Walker © WireImage.com

Posted by Shamini on November 7, 2006 – 12:35 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hva ER greia med Paul Walker? Madammen syns også han er snasen. Jeg syns han er ugudelig kjedelig å se på, selve definisjonen av begrepet “13 på dusinet”. Også spiller han jo fryktelig sjelden i severdige filmer. Nei. Gi meg Heath Ledger any day.

 2. Det bekrefter jo bare det faktum at dama di har utrolig bra smak? Hadde jeg vært deg, så hadde jeg følt meg litt kry over akkurat det der.. Snasen er bare forbokstaven. Paul Walker er bare komplett, vanvittig, sinnssykt vakker, kjekk, nydelig – og stort sett alle andre positive, beskrivende adjektiver. *sukker henført* I tillegg liker jeg faktisk filmene hans, og blant favorittene ligger “The Skulls”, “Eight Below” og “The Fast and the Furious” høyt – og kveldens underholdning blir etter all sannsynlighet “Into the Deep” (hvor jeg kunne gitt uendelig mye for å være Jessica Alba!). Ja, det er om jeg blir ferdig med denne CSS’en da.

  Heath Ledger passer ganske godt inn i samme kategori, både i filmene “Casanova” og “A Knight’s Tale” – men mannen er gift med ekle Michelle Williams, som i mine øyne trekker det hele ned. Dessuten har jeg, etter egne ubehagelige erfaringer, lært (og sverget) at jeg aldri skal legge meg etter en opptatt mann – uansett hvor himla lekker han måtte være, og dermed stryker man den søte Heath med et enkelt pennestrøk.

  Konklusjon: værsåsnill, ring Paul og be ham komme nordover umiddelbart! Heart

 3. Aiya. Etter å ha lest dine kommentarer hos Ivers trodde jeg du var en luring, men hjælp, for en smak. Vil du ikke heller ha Steve Buscemi?

 4. Hm, hva legger du i “luring”? Og, var det kommentarene mine om Ole? Wink Steve Buscemi er en genial skuespiller, men jeg vet ikke om jeg ville våkna med ham ved siden av meg i senga, altså.

  Kos å se et nytt “fjes” i dagboka mi også! Smile

 5. Unnskyld, søs, men jeg må si meg enig med Iversen her…. Gimme Heath Ledger any day. Eller Karl Urban. Eller hvilkensomhelst mannlig alv Razz
  Han der var for glætt for min smak, men HEY! så kommer jeg ikke til å ta ham fra deg når dere kommer sammen i bryllupet mitt til sommern Razz

  .. legge merke til at jeg skrev ‘NÅR’ der Razz

 6. Legger ikke så mye i det, får bare generelle luringvibber her. Forøvrig enig med Cecilie, Karl Urban er meget lekrere, og har ikke minst en brillefett navn. Viktig.

 7. Hm, må beklage luguber partikkelbruk der.

 8. Søs:
  Vet du, den kommentaren der varmet i hjerterota! Takk for at du utvidet invitasjonen til å inkludere min kjære Paul. Wink Dere er herved invitert i Hollywood-bryllupet som vi kommer til å avholde etterhvert. Do your mojo! Du vet at jeg elsker deg. Grin *suss*

  Kim:
  Jeg lurte nå egentlig bare på hva du la i “luringvibber”? At jeg ikke står for det jeg skriver, eller at jeg er et kinderegg? Selv finner jeg ikke Karl Urban spesielt attraktiv – hverken mannen, eller navnet – men hell, det er jo derfor det som regel blir en på oss hver.. en eller annen gang, anyway! Wink

 9. Mente generelt oppegående, men jeg hater det ordet. Oppegående, begavet, intelligent, smart, blæh indeed. Luring, gjerne i kombinasjon som pønske og gruble, er meget nydeligere.

  Jeg er forresten veldig flink til å irritere på meg folk jeg egentlig prøver å komplemtere. Razz

 10. Jammen, det var jo derfor jeg lurte på hva du la i uttrykket, sånn før jeg orket vurdere om jeg skulle hisse meg opp. Ikke at jeg ville hisset meg opp uansett, men jeg er såpass beskjeden at jeg ikke tar hva som helst som komplimenter. Wink

  De betyr alltid mye mer når de kommer uprovosert, evt. overraskende. Uansett, komplimenter settes alltid pris på, så tusen takk. Grin

 11. Paul Walker har like mye karisma som en kaktus. Og da snakker vi om en uttørka og døende kaktus.

  HEEEEEEEEEEAAAAAATH LEEEEEEEEEEDGEEEEER FTW!

 12. Sånn rett før jeg vurderte å bli kraftig fornærma, innså jeg at dette ikke betyr annet enn at jeg får ha min kjære Paul for meg selv. Men det er bra! Kos dere med Heath, dere – så skal jeg heller komme på banen igjen når han velger å kle seg i middelalderklær, med matchende lanse (nope, null metafor). Wink

  Paul er lekker.
  Paul er sexy.
  Paul er min!

  Ønsker dere alle en strålende helg!

 13. Jeg må bare si dette for å følge opp en intern artighet: OLE ER GAY FOR HEATH!

 14. De småbarna har uansett ingenting å stille opp med mot Lance Henriksen og Jean Reno.

 15. Iversen:
  All honnør til en heterofil gutt/mann som kan ytre ordene “han er kjekk” eller lignende. De fleste av dere er jo så homofobe at det halve kunne vært nok – dog på en litt merkelig måte, ettersom to jenter er superflott. Razz Dobbeltmoralsk? En smule.

  Kim:
  Lance Henriksen er slett ikke verst! Jean Reno ja – han orker jeg ikke kommentere engang. Jeg mener, hallo, “Léon” og “Ronin” – need I say more? Jævlig geniale filmer. Dog, på “olding-toppen” vil alltid Sean Connory rule gata. Han er seriøst verdens mest sexy mann, og den skotske aksenten hans er jo ….. *mrrraaao!* Wink

 16. Jeg må skyte inn at jeg er kretsmester i Sean-imitasjon. Bare spør Ole. Jeg er råbra på spesielt “You’ll rue the day you crossed me” og “Do they make them for MEN?”.

 17. Kan backe Iversen der, han leverer noen fine Sean-replikker. Skjønt den kretsen består vel kun av meg, Iversen, madammen og trikkefører syvertsen, så vet ikke hvor langt han hadde nådd opp på nasjonalt nivå.

  Og shamini: To jenter ER superflott. Det sier seg selv. Smile

 18. Iversen:
  Du kan være så sexy du bare makter med Sean-imitasjonene dine. Madammen din ville neppe sette pris på at jeg la meg etter deg, og dessuten skal jeg jo gifte meg med Paul like over jul. Wink

  Ole:
  And why is that? Jeg mener, det er jo like mye turn-on å se på to gutter som feks. kliner, som det er å se på to jenter under samme aktivitet? For min del er det ikke allverden med turn-on-faktor, men du skjønner hvor jeg vil hen. Alien

 19. You got taste, mam!

  *grafse grovt og uanstendig på*

 20. I vuw u, Licota! Heart
  *slikke i øret*


Leave a comment

No trackbacks yet.