dysfunksjonell.no
5Nov/060

Handledemonen slår til igjen!

... og nok en gang har Sham handla for penger hun egentlig ikke har. Du tenker, hva er det nå denne tullete jenta har klart å bruke penger på? Jo, hun har kjøpt seg nye datadeler! Ikke fordi hun eeeegentlig har bruk for dem, men fordi hun har irritert seg litt over det faktum at PCen hennes ikke var spesielt oppgraderbar (sånn er det å tenke økonomisk) - og ikke minst fordi hun brukte 350,- kroner på "Gothic 3", som forøvrig rappa tittelen "Årets RPG" fra selveste "The Elder Scrolls: Oblivion".

Videre lurer du på sikkert på om dette virkelig var viktig nok til å bruke tusenvis av kroner på? Sham slår blikket ned, biter seg ubevisst i underleppa, før ansiktet hennes lyser opp i et noe djevelsk smil - det glimter i de mørkebrunene øynene hennes i det hun svarer; - "Viktig nok? På ingen måte.. men du skjønner at jeg hadde jo fått studielån, sant? Og det stod liksom bare der, på konto - og formerlig hylte: "bruk meg, bruk meg!", jeg sverger. Dessuten kan det være sjukt irriterende å løpe rundt i en skog, og skulle måtte drepe ulver og villsvin, mens det hakker som bare pokker, ikke sant? Og sånn utover det, så studerer jeg jo! Det er klart jeg må ha en rask, og oppdatert PC til enhver tid da!". Overbevisende? Not so much, men la oss likevel kreditere henne for ..oppfinnsomhet? Nei, OK.

Så, da vil vi vel igrunn bare vite hva Sham har valgt å handle - og listen er som følger;
• HK: Asus P5W64-WS Pro, socket 775
• CPU: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz
• RAM: Kingston HyperX PC6500 2048 MB DDR2
• Grafikkort: Asus GeForce 7950GT 512 MB
• PSU: Thermaltake 680W

Kyndige (nerdete) sjeler vil kanskje legge merke til at Sham faktisk har valgt å gå for en Intel prosessor denne gangen, og hun velger å ikke kommentere saken utover det faktum at hun motvillig er blitt overbevist om at Intel har bedre ytelse enn AMD på nåværende tidspunkt. Hun mumler videre noe om at hun føler seg som en forræder, og at det ikke var hennes eget valg - skal vi velge å tro henne, kommer hun nok til å bytte tilbake til AMD ved neste oppgradering.

Til slutt forsøkte vi å få henne til å tilstå hva totalsummen egentlig ble, men hun hevdet at hun hadde middagen stående på ovnen, og at hun dessverre ikke hadde tid til å svare på fler spørsmål for denne gang. Vi kommer trolig tilbake til saken, på et senere tidspunkt!

Posted by Shamini on November 5, 2006 – 2:35 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Med feilprosenten AMD har i historien sin synes jeg du har gjort rett valg. Latterlig mye feil på AMD opp gjennom tidene.

 2. Husker forrige gang jeg jakta villsvin i skauen, det hakka og hakka og hakka så mye at det var umulig å spenne buen – og å treffe dyret når man først fikk pila på plass kunne jeg igrunn bare glemme. Jeg kan jo prøve det på data en gang også, men jeg ser ikke for meg at det blir mindre hakking på kassa mi. Send en oppgradering til meg neste gang.

 3. André:
  Altså, hør nå her. Jeg er, og blir, AMD-hore. Jeg har alltid hatt AMD i maskina mi, og sverger til AMD foran Intel any day. Det er liksom bare det at bestekompisen min, som forøvrig jobber i mpx.no, er en jævel på å selge.. og da går det sånn som dette, at stakkars Akasha blir ny med Intel-hjerne. Alien

  Iversen:
  Du pleier også å jakte villsvin i skogen ja? Greia var at det ble så jævlig kinkig å ralle rundt i skogen med rullestol, så jeg fant ut at det var best å fortsette med den aktiviten på PCen istedet – var litt sikrere og, ettersom HPen min falt drastisk hver gang jeg tryna over en stubbe, eller en rot. Wink Just for the record, jeg er ikke rik – men jeg kan alltids hviske Julenissen litt sexy i øret, neste gang jeg ser ham? Wink

 4. hehe, det blir vel ikke SÅ mye villsvinjakt at det gjør noe, nei, men jeg har vært på villsvinjakt med pil og bue en gang. jeg er fryktelig glad jeg aldri traff, for nå som jeg er noenlunde voksen forstår jeg jo at det må være en helt forferdelig måte å daue på.

 5. Jeg tenker nå mer på det faktum at du kunne komme til å såre villsvinet med denne pila di, og såvidt jeg vet er ikke villsvin de mest kosete dyrene i faunaen vår? Håper du er god på å sikte!


Leave a comment

No trackbacks yet.