dysfunksjonell.no
5Nov/060

Frustrasjoner!

Idag hadde jeg igrunn planer om å oppgradere WP'en min, ettersom den nye versjonen skulle ha endel forbedringer - og jeg hadde faktisk forhåpninger om at det skulle gå sånn passe knirkefritt. Det gjorde det imidlertid ikke, og themen min fungerte ei mer. Aner ikke hva som er galt, og siden jeg ikke er kjempekyndig innen CSS og slikt enda, bestemte jeg meg for å legge inn en midlertidig theme. Beklager at den ikke er heeeelt som den skal enda, jeg jobber med saken! Razz

19:05
Hm, nå har jeg jammen funnet ut ett og annet om dette themet, og har fått oversatt noen småting til norsk. Om jeg nå bare finner ut hvordan jeg skal få fikset de engelske frasene i menyen, samt datoen og kalenderen, så er det i boks! Themet vokser på meg, og jeg må si at det egentlig er ganske pent. Kanskje litt vel jentete, men pent.

20:04
Oh, even better! Nå har jeg fått fikset litt opp i min egen knotete kode ved hjelp av "Search and Replace", og da så straks ting enda litt bedre ut. Jeg vet hvordan jeg skal fikse kalender og dato, men da må jeg skrive om menyen - så det får vente litt til. Oh joy!

Posted by Shamini on November 5, 2006 – 6:02 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Da syns jeg ærlig talt at jeg fortjener et stykke nylagd ostekake – ja, og forresten.. dette er bare en test-kommentar for å sjekke at jeg ikke har editert litt mer enn jeg burde i koden. Wink

  2. Du er en frekk en jævel, du Iversen! (6)

  3. Mhhihii! Syns det er fint jeg. :>


Leave a comment

No trackbacks yet.