dysfunksjonell.no
31Oct/060

Samhain aka. Halloween

Ønsker alle som er innom bloggen min, en riktig fortreffelig Samhain, All Hallow's Eve, Halloween - eller hva dere måtte ønske å kalle kvelden ikveld. Samtidig benytter jeg anledningen til å gjøre nøyaktig det samme som André, nemlig å linke til et informerende innlegg om nettopp denne kvelden. Innlegget er skrevet av Iron_Cow - og kommentaren min er simpelten: hvorfor finne opp kruttet på nytt? Mange takk for et godt skrevet innlegg.

Siden jeg selv ikke hadde planlagt noen Jack-o-Lantern workshop, ei heller gått til anskaffelse av et skikkelig, vaskeekte gresskar, får det nest-beste duge for iår. En virtuell, og rimelig sjarmerende Jack-o-Lantern, utskjært av yours truly herself! Grin

Merry Samhain

Posted by Shamini on October 31, 2006 – 7:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Sånn apropos Samhain, har du sett “Evil Breed – the legend of Samhain”? Grin Storflott kalkun som alle burde se.

    Jeg har forresten smelt opp en lenke til deg, håper det går bra. Om det ikke går bra får du nesten si fra.

  2. Takk i like måte – vi skal feire sabbaten på lørdag, siden vi hadde barnefest på dagen Wink

    *suss*


Leave a comment

No trackbacks yet.