dysfunksjonell.no
30Oct/060

Blogging

Jeg har nå blitt en av disse "bloggerne", og jeg leser diverse blogger på fast basis. Jeg antar man kan anse seg selv om hektet, når man føler trang til å rive seg i håret over sein oppdatering. Av de folka jeg har valgt å linke til, er det kun et fåtall av dem som oppdaterer jevnlig, og jeg har derfor bestemt meg for å utvide horisonten en smule. Det skorter ikke på antallet blogger man kan lese, og bli avhengig av, for de fleste har mengder med linker på sidene sine - det er bare å plukke, eller lukke øynene og trykke. Kanskje det dukker opp noe spennende?

Ovenfor har jeg da listet opp de fire bloggene jeg er innom oftest, og siste tilskuddet på stammen er Iversens blog. Jeg fant nemlig ut at Iversen er en kar som kjenner mange, og som har klart å infiltrere mengder av blogger - og at han derfor er den rette å kjenne i miljøet. Dessuten skriver han heidundrende innlegg, som iallfall morer meg stort, og kirsebæret er jo at han ikke kjeftet på meg for min potensielt snuskete kommentar! Grin Go snusk! Jeg mener, det følger alltid mengder med kofferter i mine hjulspor. Utover dette er han også kamerat av sancti, og sancti er kul. Hun har alltid noe bra å komme med, selv jeg ikke alltid er like enig i hennes ivrige "homo"-sammenligninger (yes, "homo"-sammenligninger - forstå det den som kan).. Ja, og så er jeg jo den stolte eier av en av sanctis chinchillaer, som også er helsøster til Iversens egen vesle pelsball. Det perfekte eksemplet på at vi alle er 'connected, one way or another'. Wink

Jeg må innrømme at jeg har litt problemer med å bare dumpe innom siden til et eller annet ukjent menneske, og ta meg til rette på den måten at jeg leser tankene og følelsene vedkommende har vevd inn i sidene sine - men det er jo nettopp det jeg håper at folk gjør med min egen blog! Det er vel derfor vi blogger? Med det samme vi er inne på innrømmelser, så får jeg vel bare legge til at jeg på dette tidspunktet har glemt hva jeg egentlig ville frem til med dette innlegget.

Peace out! Alien

Posted by Shamini on October 30, 2006 – 10:17 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. idril.no, snuppa, ikke org Wink Org er hjemmesiden min, den kjedelige… LOL

  Men jeg kjenner meg igjen, jaaaaaam Grin

  *suss*

 2. Himmel.. det vet jo jeg også, det! Unnschyll søs, det er nå rettet opp. Wink Noe sporet meg helt av, åpenbart på fler plan enn jeg trodde. Forresten, jeg vil også ha muffins! Gresskarmuffin og edderkoppmuffins! *se på med bambi-øyne*

  Heart

  *suss*

 3. Nei, ærlig talt, jeg setter stor pris på litt snusk i kommentarfeltet mitt! Jeg blir sjeldent så blid som når noen klarer å lure inn litt koffert blant alt det milde og snille. Du oppfordres til å fortsette. Grin

  Det nest siste avsnittet ditt tror jeg mange kjenner seg igjen i, men da spesielt angående litt mer personlige blogger (som for eksempel din?). Av og til føles det ikke helt riktig å spre andres personlige tanker, og det var kanskje noe av grunnen til at jeg har nølt veldig med å sette deg opp i lenkelista mi (ikke at den genererer stor trafikk, men men). Nå har jeg imidlertid tatt motet til meg, som nevnt i Samhain-posten!

 4. Snusk i kommentarfeltene, coming right up! Grin Godt at det finnes folk der ute som vet å sette pris på litt koffert-tenking i en ellers kjedelig hverdag. Jeg er ekspert innen feltet, og sprer gjerne litt koffert-glede, fra tid til annen.. OK, egentlig ganske ofte!

  Joda, bloggen min er rimelig personlig, iallfall “Hjertebank”-kategorien, men jeg hadde vel ikke valgt å åpne den for allment innsyn, om det hadde plaget meg. Personlig er jeg av typen som tenker for mye, og det å vite at folk leser tankene mine – og iblant kommenterer med noen oppløftende ord – har hjulpet meg mye faktisk. Dessuten er jeg en svært åpen person, og har sjeldent problemer med å snakke om ting – eller å tulle med ting andre kanskje “frowns upon”. Lenge leve selvironien, og galgenhumoren! Wink

  Tusen hjertelig takk for link, Iversen! Grin

 5. Grin
  Tusen takk, det var skikkelig lite homo av deg å gi bloggen min omtale. Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.