dysfunksjonell.no
24Oct/060

Begivenhetsrik Bodø-tur..

Herregud, idag er formen virkelig laber. Jeg var i Bodø igår, sammen med mamma og pappa, da pappa hadde en av disse supertidlige tannlegetimene sine, og vi har et rimelig langt stykke å kjøre. Søndagen gikk greit, spiste på Orions, og sov på Thon Hotels Nordlys. Mandag morgen var jeg helt ødelagt i kroppen, etter å ha sovet i ikke fullt så god seng som min egen. Da jeg omsider stod opp, dro vi på Orions for å spise igjen (de har byens beste Bernaise-saus) - og der klarte pappa å sette en kyllingbit i halsen, i spiserøret, og ettersom han ikke fikk den hverken opp eller ned, så måtte vi ringe etter en ambulanse. Det gikk heldigvis bra da, selv om han er noe sår i halsen, og brystet. Kylling er farlige saker! Razz Jeg syns likevel at NRK må roe ned hugen etter begivenheter, for bare fem minutter etter at ambulansen hadde ankommet, stod det en NRK-reporter på døra.. med kamera i hånda.. og lurte på hva som hadde skjedd. Kelneren fikk forklart at en mann hadde satt mat i halsen, og at det var et uhell, for så å husje reporteren på dør igjen - snakker om.. jau. Som om ikke det var nok, klikka nakken min fullstendig, og da vi endelig kunne sette kursen hjemover hadde jeg så vondt at jeg trodde jeg kom til å kaste opp. Eneste løsningen var å legge seg ned i baksetet, holde hodet sånn noenlunde stabilt, og prøve å sove en skvett. Det gikk ikke så verst, og jeg kom meg da hjem uten at det gikk galt - dog, dagen idag er som sagt heller ikke spesielt god. Sick

Gratulererer med dagen!
21/10: Fredrik, 22/10: Gunnar, 23/10: Egil, 24/10: Øyvind og Kim
Håper dere hadde/har kjempeflotte bursdager.
Heart

Posted by Shamini on October 24, 2006 – 3:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.