dysfunksjonell.no
22Oct/060

“Du er fri når du sover..”

21/10 ble altså datoen for årets første snø. Den ble ikke liggende lenge, men personlig syns jeg dette første tegnet på den påtroppende Kong Vinter er temmelig deprimerende. Likevel er jeg i godt humør om dagen, så jeg lar ikke noen usle snøfiller ødelegge for meg. Hva dette gode humøret skyldes, er jeg usikker på - men jeg tror det kan skyldes at jeg stortrives som studine, og jeg elsker følelsen av å mestre, og være godt på det jeg gjør. Oppgavene går som en lek, og jeg finner det ekstremt gøy å lære nye ting.

Mamma har lenge mumla om at hun har lyst på en liten hund, og hun har vel egentlig sett seg ut rasen Dvergdachs, type langhåret. Ikke skjønner jeg hva hun ser i det merkelige dyret, men hun snakker stadig om den - og surfer nettet etter bilder, annonser og info ellers. Dum som jeg er, tenkte jeg hjelpe henne da, og kom over en rase ved navn Kleinspitz. Og jeg er solgt! Liker ikke hunder engang, men en sånn en vil jeg ha - tror ikke jeg har sett noe så nydelig, noen gang! Valpene ser ut som fluffy, små bjørnunger - og de er helt herlige, og små! Nevnte jeg små? Grin De har en mankehøyde på ca 25 cm, og de er angivelig lette å dressere, og svært vennlige. Nevnte jeg at jeg ville ha en også? Razz Beklageligvis har disse valpene en pris på 20.000,- kroner, selv om man kan få dem betraktelig billigere i Sverige. Jeg har dog ikke tenkt å drive med hverken avl eller utstilling - så jeg kan kanskje være heldig og finne en "omplasseringshund", eller en med såkalt "utstillingsfeil", til en noe bedre pris. Uansett innebærer dette sparing på høyt nivå, så det er ikke noe som skjer imorra.

Posted by Shamini on October 22, 2006 – 1:24 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.