dysfunksjonell.no
20Oct/060

Planlegging av gave

Idag har jeg svidd av et ukjentjeg påberoper meg retten til å ikke inneha evnen til å legge sammen 2 og 2.. pengebeløp på Ebay, for å sette sammen verdens beste gave, til verdens nydeligste jentunge - Oda Emilie, 6 år. Ettersom jeg har konsultert hennes mor Idril, som også leser bloggen minog er grunnen til at jeg har påberopt meg retten til å suge i matte, i utgangspunktet, er jeg rimelig bombesikker på at gaven kommer til å bli en stor hit! Jeg håper iallfall det, for.. jeg skal liksom forestille å være "tante" til vesla, men jeg har ikke vært den beste i den rollen. Kan alltids skylde på avstander, og dritt - men med Posten Norge AS er alt muligogså det faktum at pakken min aldri kommer frem, noensinne. Razz Derfor.. er det fint å være den lykkelige eier av både Mastercard og VISA, og ikke minst være kul! Jeg må nemlig innrømme at jeg nesten falt for fristelsen å kjøpe én av tingene til meg selv også. Og vet dere hva det kuleste er? Det kommer fra Hong Kong! Njei, det betyr ikke at kvaliteten er crappy, men at sjansen for at Oda blir den eneste her til lands med akkurat dé tingene, er relativt stor - og det er tøft! Grin

Posted by Shamini on October 20, 2006 – 9:33 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. … og hadde hun visst om det, hadde hun nok lagt distansen mellom oss bak seg og kommet og sussa på deg til du ble våt og ekkel.

    Men man skal skjemme bort barn, og vi elsker deg Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.