dysfunksjonell.no
20Oct/060

Bøker gjør meg lykkelig

Idag oppdaget jeg noe meget snedig. Vi har nemlig begynt å få post to ganger daglig! Jeg bor på et sted som heter Engeløy..også kjent som Steigens eneste rundkjøring, og logisk nok er dette en øy, hvilket innebærer at det er veiriktignok ikke fullstendig asfaltert, men det ansees iallfall for vei å være, på en godværsdag rundt hele.. øya. Uansett har en eller annen smarting funnet ut at det sikkert er best å sende en postbil hver vei, og dermed får vi altså post levert to ganger. Jeg visste dog ikke at Posten Norge AS var blitt så velstående at de kunne levere post på den måten, på et lite sted som Steigen? Jeg mener, her er tross alt bare 2800 innbyggere (og det var ved forrige folketelling). Uansett skulle man jo tro at de klarte sortere den samme posten på en slik måte at kun én av bilene hadde post til hver enkelt husstand - one shall not cease to be amazed!

Som jeg kjenner Posten, er velvilje et fremmedord, og jeg må si at jeg har opplevd mye rart. Dette er definitivt ikke stedet å bo på, dersom man skal drive utbredt postordre, for man har ingen garanti for at pakkene kommer frem, at postoppkrav blir krevd før utlevering, eller at pakkene i det hele tatt overlever frem til mottaker. Nå har dette riktignok ikke nødvendigvis med vårt lokale postvesen å gjøre, men Posten er Posten. Jeg må innrømme at jeg reagerer på at den lokale postmannen kikker inn vinduet, istedet for å åpne hoveddøra, som normal folkeskikk skulle tilsi at en gjorde. *murr* Kunne nok skrevet side opp, og side ned, om Posten - men det var jo ikke det jeg hadde planer om å bruke tid på.

Nei, poenget var nemlig det at.. jeg fikk pakken min fra Amazon.com idag! Idag ja! Bare fire dager etter at jeg fikk mail om at pakken var sendt fra USA. Og da hadde jeg ikke engang valgt "hurtiglevering" - det får meg igrunn til å lure på om det virkelig ville gått noe fortere, om jeg hadde betalt fire ganger mer i frakt? Jeg har mine tvil. Har bladd igjennom dem, og to av bøkene ser virkelig lovende ut. Kan ikke noe for det, men jeg får litt aversjoner mot bøker med stor tekst, og lite tekst per side. Skal nå lese gjennom dem alle likevel, og så får jeg heller selge dem videre, om jeg ikke kan bruke dem til noe. Gleder meg! Er jeg nerd om jeg har "HTML Utopia: Designing without Tables using CSS" liggende ved senga? Wink

Posted by Shamini on October 20, 2006 – 5:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehe ja, pus…det ER litt nerd å ha programmerings-/script-manualer liggende ved senga Razz Såfremt de ikke ligger der for å støtte opp sengebeina Heh


Leave a comment

No trackbacks yet.