dysfunksjonell.no
18Oct/060

Shamini vs. Katie Holmes

Fast leser av Idrils blogg som jeg er, kom jeg til å dumpe innom bloggen til en av hennes venninner, nemlig Siv. Jeg syns kanskje det er litt ufint å lese andres blogger uten tillatelse, men jeg scrolla ned - og fant en morsom liten greie. Nemlig denne:

Tar det som et stort kompliment at "My Heritage" mener jeg ligner på både Katie Holmes, Emmy Rossum og Madhuri Dixit - men jeg hever et øyenbryn når den finner ut at jeg også ligner på Joaquin Phoenix! Sånn, da var ytteligere 20-ish minutter av livet mitt kastet bort på meningsløs, men underholdende, moro på nett. Wink

Posted by Shamini on October 18, 2006 – 7:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det er da ikke ufint å lese noe som ligger fritt ute på nettet? Og takk for link Smile
  Jeg fikk noen menn på mine look-alikes, men jeg ante ikke hvem de er. Joaquin Phienix er ikke noe å skjemmes over, men jeg kan da skjønne at du hever øyenbrynene. Helt enig at det er meningsløs morro, men du så morro et er uansett Smile

  Noe annet som er morsomt er hvordan jeg dumper borti Idrils venner rundtomkring.

 2. Hihi…rart med det, ikke sant?

  Shami: prøvd med fler bilder?
  Sjekka Lookalikes-lenken min på bloggen?
  *whiiii*

  Men du er femti ganger vakrere enn Katie Holmes, da, søster!!! *susse*

  Grin

  (Og jeg fikk MANGE menn… men fjerna dem…LOL

 3. Siv: Cec har åpenbart venner overalt, vi er på de utroligste plasser! Hyggelig at du valgte å ta deg en tur innom bloggen min også. Smile Og ja, det VAR moro, selv om den faktisk skulle ha meg til å ligne på …*hviske* Zach Hanson!

  Cec: Ja, jeg prøvde med fler bilder, men jeg hadde ikke noen bra. Det andre bildet mitt fikk jeg masse ukjente indiske damer på + noen menn.. ja, og Katie Holmes igjen! Og du fikk jo mange fler alternativer enn meg.. må være det at jeg er så unik at jeg bare får 4-5 kvinner å velge mellom.. *hostkremt* Wink Og tusen takk for komplimentet, søs – om jeg skal være helt ærlig, så liker jeg faktisk Katie Holmes, selv om jeg hater henne litt for at hun tok Tom Cruise fra meg. Jeg mener, hallo! Jeg er da 27, og brunette, jeg også! Dessuten er \”Joey\”-rollen hennes i Dawson\’s Creek ..vel, meg. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.