dysfunksjonell.no
15Oct/060

Bokpakke fra Amazon!

Japp, jeg har vært "ute" på en bitteliten shopping-spree igjen, og denne gangen ble offeret Amazon.com! Yay, bøker! Jeg elsker bøker. Smile Denne gangen kan jeg ikke skylde på at jeg er i dårlig humør, eller andre ting som måtte falle i omtrent samme kategori - men til mitt eget forsvar fjernet jeg faktisk tre av bøkene som hadde funnet veien oppi handlekurven min (utelukkende fordi de ikke var lagervare).

Handlekurven ble derfor:
• Cascading Style Sheets: Designing for the Web - 3rd Edition
• Cascading Style Sheets: The Definitive Guide - 2nd Edition
• HTML Utopia: Designing without Tables using CSS
• The Zen of CSS Design: Visual Enlightenment for the Web (Voices that Matter)

Og før noen manner seg opp til å spørre om hva jeg skal med alle disse bøkene om samme emne, så vil jeg bare rette pekefingeren mot Lisa - og beskylde henne for å mene at jeg burde kjøpt sju bøker, minst - og det faktum at det faktisk går an å selge dem igjen, om de sier det samme.. eller rett og slett er ubrukelige. Ingen kan iallfall beskylde meg for å være uinteressert i å lære CSS! Håper ikke det tar så lang tid før jeg har dem, for jeg gleder meg til å starte. Kan ikke påstå at jeg var like spent da jeg bestilte "The PHP Bible" - som forøvrig er på størrelse med en typisk "can-be-used-for-manslaughter-also"-bok.

Kan ikke skjønne hvor denne utrolige entusiasmen, og motivasjonen kommer fra? Jeg mener, hadde jeg hatt samme type læreglede da jeg gikk på videregående, ville jeg unektelig hatt 6 i alle fag, foruten matte. Sånn var det jo ikke, så jeg spekulerer vagt i å kontakte Knut Hamsun Videregående Skole, for å spørre om jeg kan ta et par eksamener opp igjen - sånn at papirene mine ser noe bedre ut enn de gjør idag. Noen av eksamenskarakterene mine kan jeg ikke engang huske å ha fått, så det sier vel igrunn sitt om saken. Allmennfag er sannelig en unyttig drittlinje, som dessverre ikke bidrar til noe annet enn at en lærer en hel masse overfladiske greier man overhodet ikke har bruk for på et senere tidspunkt. I løpet av disse tre årene rekker man å bli så sinnssykt lei av skole, at det omtrent ikke er ord for det - og da er det ikke videre oppløftende å tenke på at man skal fortsette, enten på Høgskole eller Universitet rett etterpå. Nei, det er først når man vet hva man vil, og penser inn på de spesialiserte linjene, at skole er gøy - og dermed også lærerrikt - for meg anyway.

So, is it here yet? Is it here yet? Heh

Posted by Shamini on October 15, 2006 – 7:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Altså. Syntes det blir litt frekt og beskylde meg for din evige shoppeglede og den plutselige entusiasmen, og motivasjonen som plutselig har slått ned i deg. Hehe. Wink

  2. Men kjære Lisa-snusken min, det er jo ikke dét jeg beskylder deg for! …bare det at det ble litt mange, og litt dyrt, kanskje? Wink Entusiasme og motivasjon er jo flotte ting! Penger som strømmer ut av VISA og Mastercard, maybe not so much… Hva gjør man ikke for å lære noe nytt, og spennende? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.