dysfunksjonell.no
14Oct/060

Cola Light + Mentos = FUN(tain)!

Dagens lille videosnutt er egentlig rimelig fascinerende, syns jeg. Ikke liker jeg Mentos, og ikke drikker jeg Cola Light - noe jeg etter å ha sett dette lille, men utrolig heftige eksperimentet, egentlig syns er like greit. Jeg vet ikke med deg, men jeg setter iallfall et stort spørsmålstegn til hva disse to produktene egentlig inneholder! Takk til Idril for dagens bidrag! Heart

Coke and Mentos Fountain

Posted by Shamini on October 14, 2006 – 3:10 PM

Filed under: Video Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. UN-FREAKING-BELIEVEABLE!

  Det værste er at dette er noe Emil og vennene hans kunne funnet på.

  Og det er så fantastisk fiiiint! Cola Light er KUNST! Grin

  Skulle ønske jeg hadde tid og fantasi til å prøve sånt jeg også *ler*

  Aldri mer menthos og cola light Grin

 2. Jeg tror vel egentlig at ordet “tid” er cluet her. Jeg mener, hvem har så infernalsk lite å gjøre at de finner ut at.. vel, Mentos + Cola Light sender den o’mektige Cola-strålen til himmels? Og ja – jeg vet iallfall én ting. Neste gang jeg har en Cola Light innen rekkevidde, skal jeg iallfall ikke kaste bort tid på å forsøke å drikke den (noe som sist gang tok meg 3 hele dager: http://www.dysfunksjonell.no/2006/08/13/burger-i-pitabrod/ … need I say more?). Grin

 3. Det der har skjedd i munnen min også.

  Det var ikke en metafor.

 4. hæhæ! Er du sikker på at det ikke var nettopp det det var? Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.