dysfunksjonell.no
13Oct/060

Fredag den 13., 2006

Akkurat nå skulle jeg sittet på NaIT'06 sammen med Mikael, Tommy, og alle de andre - men istedet ligger jeg i senga mi og skriver om det. Kan hende noen finner det rimelig patetisk at jeg depper over at jeg mistet et LAN, men jeg hadde gledet meg lenge, og det skulle være årets siste happening, for min del.

Idag er det forøvrig fredag den 13., en dato som for meg har flere gode minner enn det motsatte. Jeg ble sammen med min første ordentlige kjæreste, fredag 13. september, 1996 - min nydelige, hvite katt Isis ble født under fullmånen, fredag 13. juni, 2003 - jeg tilbrakte en langhelg sammen med G., inkludert fredag 13. januar, 2006. Alle datoer som for meg er minneverdige, på hver sine måter, og ellers synes det bare å være en god dato.

Posted by Shamini on October 13, 2006 – 1:54 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.