dysfunksjonell.no
9Oct/060

Tanker om NaIT’06

Denne sykdommen har satt seg i kroppen, og jeg har derfor lagt inn en ticket på support-nettet om at jeg ikke reiser på NaIT'06. For meg er denne avgjørelsen synonym med å svikte alle som har trodd på meg, og at jeg kunne gjøre en god jobb som crew-medlem. Grunnen til at jeg har bestemt meg for å bli hjemme, er rett og slett at jeg er ekstra mottakelig for mer sykdom når jeg allerede er syk, og immunforsvaret er på ubestemt ferie. I tillegg er det influensatider nå, og forkjølelsen jeg sliter med kan fort bli noe mye verre - og sende meg på sykehuset. Det er likevel trist, har gledet meg i et helt år, og det betød mye for meg å få crew-plass - mye fordi det for meg handler om at man hadde tro på meg, og at jeg kunne ta jobben som en av support-crewet. Joda, alle kan bli syke, men det kjennes så utrolig bittert! Frown Nå får jeg bare konse om å bli frisk, sånn at ikke skoleplanene mine går i dass.

Takk Gjøran - du vet hvorfor. Heart

Posted by Shamini on October 9, 2006 – 1:31 AM

Filed under: Nerd Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.