dysfunksjonell.no
7Oct/060

Skolestart: mottatte bøker!

Idag kom endelig skolebøkene mine, direkte fra Ravenholm - og gjett om jeg ble gledelig overrasket! Det er skikkelig gode, tjukke, deilige bøker, ikke tynne hefter som jeg fryktet. Åh, jeg er lykkelig! Flinke meg har allerede gjort de tre første oppgavene, selv om bare en av dem var obligatoriske. Regner med at det er en + i margen at man leverer alle oppgavene, iallfall syns jeg det for meg selv.

• The Complete Reference: HTML and XHTML (4th edition) - Thomas A. Powell
• Adobe Photoshop CS2 - Elanine Weinmann & Peter Lourekas
• Macromedia Dreamweaver 8 - Khristine Annwn Page
• Macromedia Flash 8 - Katherine Ulrich

Har lest gjennom all info som hittil er lagt ut på sidene, og jeg syns det ser kjempeinteressant ut sålangt. Tror jeg skal klare å komme meg gjennom dette med en god eksamenskarakter, selv om jeg ikke har vært borti Flash før. Gleder meg til å lære meg CSS, ikke minst.. endelig.. og til å redesigne sidene mine etterhvert!

Posted by Shamini on October 7, 2006 – 6:31 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.