dysfunksjonell.no
1Oct/060

Nyinstallert Windows XP

Akkurat nå er jeg så utrolig drittlei, at jeg kan bare ikke få sagt det. Hva som skjer? Jo, jeg hadde jo disse nettproblemene med at jeg ikke kan se visse websider, og at jeg mister linja mi om jeg tynerlaster ned mer enn én ting den litt. Når dette skjer, må jeg reboote maskina mi for å få nettet til å gi noen som helst form for respons igjen - and it's driving me crazy! Jeg har snakka med div mennesker som liksom skal ha peil på sånt, og ingen kan hjelpe meg. Videre trodde jo jeg, nerd som jeg skal forestille å være, at en formatering ville løse problemet, ettersom det er de samme sidene hver gang - og ikke minst fordi de andre maskinene på samme linje ikke har problemene jeg sliter med. Så, igår benka jeg meg foran AkashaAkasha er også kjent som "Queen of the Damned", og ble etterfølgeren til min kjære Vampiress med all programvare, og formaterte partisjonen med windows på. For å være på den helt sikre siden slettet jeg også partisjonen, og lagde den på nytt - før jeg formaterte den, og la inn Windows XP atter en gang. Da jeg fikk installert tilstrekkelig med drivere, og satt opp internettforbindelsen min, fant jeg pokker ta meg ut at jeg hadde nøyaktig samme problemet fortsatt! Jeg kan ikke laste ned mer enn én fil, og da må jeg helst ikke bruke linja til å chatte engang, fordi jeg da risikerer at hele driten klikker, og at jeg må reboote systemet for n'te gang..

Hva er dette for noe? Dersom noen vet hvordan jeg skal løse problemet, så vennligst ta kontakt før jeg må legges inn på nærmeste mental-institusjon. På forhånd takk!

Posted by Shamini on October 1, 2006 – 7:01 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg føler meg litt skyldig siden jeg snoker inne i dagboka di meget ofte. derfor inviterer jeg deg til å snoke litt i livet mitt også, siden jeg nettopp har startet en ny blogg. (igjen) denne er passordbeskyttet, men bare send en mail så skal du få passordet. (vil ikke skrive det her..)
    Så da føler jeg meg ikke FULLT så skyldig lenger. Smile

    *Klem fra Kine*

  2. Kine daaa.. du trenger virkelig ikke føle deg skyldig, for at du er inne og leser! Dagboka mi er åpen for alle den, og jeg syns det er koselig at du faktisk finner den interessant!

    Å bli invitert inn i din egen blog, tar jeg som en ære – så jeg vil meget gjerne ha passord, dersom du mener at du vil dele det. Ikke del, bare fordi du føler at du må! Wink

    *kjempeklem i retur*


Leave a comment

No trackbacks yet.