dysfunksjonell.no
28Sep/060

Skolegang, og økonomi

Nå har jeg endelig fått PIN-koden til Lånekassens sider, og jeg kunne med et stort smil om munnen konstatere at jeg hadde fått 28,780,- innvilget i lån, per semester. Det skulle bli 57,560,- kroner totalt, det! For en luksus. Nå har jeg dog ikke planer om å bruke disse pengene til noe som helst, ettersom Aetat fiksa attføring til dem, men heller la dem stå på konto til de skal tilbakebetales. Måtte nesten søke, ifall det skulle skjære seg med Aetat, ellers kunne jo bare vinka skoleplanene mine adjø. Skrev iallfall på de siste papirene idag, og sendte en konvolutt til Aetat, og en til IT-Akademiet - så da var det vel igrunn bare å vente på førstkommende mandag?

Nåja, å bare vente er vel ikke akkurat det jeg har planer om. Iallfall ikke med henda i fanget. Jeg må formatere PCen min, og det snarest. Joda, jeg har sagt det i lang tid nå, men det er så infernalsk kjedelig? Har så mye som må installeres, men på en annen side må jeg nesten ha en PC som funker godt og stabilt, nå som jeg skal jobbe med oppgaver igjen. Fikk pakke fra MPX.no idag også - bestilte meg to nye disker her for noen dager siden. 2x 320GB - tror nemlig at den ene disken min synger på siste verset, men jeg er usikker på hvilken av de to det er. Nå har jeg iallfall fått de nye, så jeg må vel gjøre en innsats, og bytte ut de gamle (evt. bare den ene av de to).

Igår snakka jeg med Ivar i telefon! Han ringte meg en eller annen gang etter midnatt, mens jeg satt og snakka med ham på MSN. Var koselig å snakke med ham igjen - blir lenge mellom hver gang. Takk for sangen, Ivar! Glad i deg. Heart

"You're my number one
Always in my heart"

Posted by Shamini on September 28, 2006 – 9:10 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. bestilte meg to nye disker her for noen dager siden. 2x 320GB

    Oh baby talk dirty to me! Razz

  2. bare hyggelig shamini…

    er glad for at du er glad i meg som en god venn..


Leave a comment

No trackbacks yet.