dysfunksjonell.no
26Sep/060

Fotnoter

Nok en gang har jeg lekt meg med WordPress plugins, og jammen fant jeg ikke enda en totalt unyttigmen akk, så morsom plugin, som har fått æren av å bli endel av dagboka mi. Strengt tatt burde noen ta fra meg internettilgangen min snart, for å stoppe meg fra slike meningsløse innfall - men helljapp, det var engelsk!, jeg har det gøy jo! Wink Nå skal jeg bare tweake den bittelitt, så er vi "up and running"det må da være kjekt å kunne bruke fotnoter i et langt innlegg? for fullt.

Kul plugin? Skaff den du og; Footnotes 0.9

Klokka er nå passert midnatt (natt til onsdag), og jeg rakk å leke meg litt med plugin' tidligere idag. Som følge av det klarte jeg faktisk å utføre en hel del små endringer i selve theme-templatenselve utseendet på dagboka, og endret utseendet på feks. tekstlinkene mine. De er nå blitt blå - og har ikke lenger den irriterende understrekingen som jeg virkelig ikke liker. Må nok innrømme at jeg ble meget, meget fascinert av denne fotnote-plugin' - den er jo kjempegenial.. og de som ikke skjønner det, er dumme! Heh

Posted by Shamini on September 26, 2006 – 2:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.