dysfunksjonell.no
25Sep/060

Hva skjer’a?

Nå skal dere høre, at.. ja, for sånn hadde jeg planer om å la unnskyldningene om hvorfor jeg atter en gang har unnlatt å "blogge" flomme utover siden her, akkurat som bølgene slår innover land. Åh, som jeg elsker å være poetisk! Wink Nei, seriøst - jeg har faktisk en hel haug med ting å skrible om, jeg klarer bare ikke helt å feste dem til.. eh, skjermen? Greia er at jeg begynte å lese "Obiter Dicta", krikkerts blog fra Canada, og det inspirerte meg til å spekulere i å slå over til engelsk igjen. Ikke husker vel jeg hvorfor jeg plutselig gikk over til å skrive på norsk igjen, men jeg gjorde iallfall det.. og fortsatte. Det er merkelig med det, for tankene mine fortoner seg helt naturlig på engelsk i hodet mitt - mens det er fullstendig unaturlig å skrive dem ned på papiret på samme språk. Ja. Jeg er merkelig. Deal with it. I tillegg har jeg snakket så mye engelsk i det siste, at det nærmest går av seg selv. Usj.. jeg vil flytte til USA! Hver eneste gang jeg treffer familien "over there", så melder den utrolige trangen seg - til å bare pakke, og dra, uten å engang se seg tilbake.

ANYWAY, alt er vel ellers. Attføringspapirene er på plass, og jeg har sendt mitt aller første meldekort. PIN-koden fra Lånekassen har jeg derimot ikke sett snurten av, så jeg har fortsatt ikke fått logget inn på sidene, og sjekket hva det egentlig ble til. Det kommer vel, tenker jeg - hvis ikke får jeg vel bare etterlyse den? Skolestart nærmer seg med stormskritt, og jeg har fått regningen på skolepengene. Må innrømme at det er en sann fryd å skulle stappe den ned i en konvolutt, og bare sende den videre til Aetat! Grin Nå oppfører PCen min seg særdeles dårlig om dagen, så jeg kan beklageligvis ikke utsette denne formateringen stort lenger - og burde ha det ute av verden til skolestart iallfall.

Har endel andre ting å skrive om, men det får nesten vente til imorgen. Akkurat nå skal jeg kose meg med en pisslunka kopp te, og IRC og MSN. Og så håper jeg at strømmen ikke gjør inatt, for det er et sant helvete å sove med en ulende UPS ved hodet. Razz G'natt! Åh, forresten - nysnøen har lagt seg i fjellene... ;(

Posted by Shamini on September 25, 2006 – 1:07 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.