dysfunksjonell.no
14Sep/060

USA-besøk?

Det ble ikke Bodøtur på meg idag. Jeg våknet rundt 05:30, slo av vekkingen som var satt til 05:45 - jeg har nemlig en ekkel tendens til å våkne sånn cirka 10 minutter før vekking, og slå den av.. enten jeg er bevisst eller ei. Det var halvmørkt ute, og rimelig grått. I tillegg hadde nakken min slått fullstendig krøll på seg, så jeg orket ikke tanken på en hel dag over brostein og fortauskanter. Dermed snudde jeg meg over på andre siden, og sov videre! Og som mamma sier, ingenting er så tragisk at det ikke er godt for noe. Flyet fra Island var nemlig forsinket, så Kim og Elaine mistet den opprinnelige avgangen sin. Dermed måtte de ta et annet, og senere fly, og ettersom det også var forsinket (SAS/Braathens i et nøtteskall), nådde de ikke båten - og må bli i Bodø inatt, sammen med mamma. Det er sånn ca. her at jeg takker de høyere makter for at jeg ikke ble med likevel. Wink

Har vært bittelitt effektiv dog, for jeg fikk nemlig brev med legitimasjonskode fra Aetat i posten, og kunne dermed registrere meg som "arbeidssøker" hos dem. Morsomt er det, å se at saksbehandleren min faktisk jobber med søknaden min, og gjør sitt for at jeg skal få penger til denne videre skolegangen min! Ja, for man blir nemlig glad for sånt, når man er vant med at kundebehandlere ikke gjør en dritt med saken, men heller synes å vente på at papirene sakte men sikkert skal gulne, og svinne hen.

Har forresten endelig fått rekvisisjonen fra fastlegen min - med det samme vi snakker om papirer - som gjør at jeg slipper å betale 300,- for hver behandling jeg får hos Torgeir. Greit nok, de virker - selv om det er ille nå i begynnelsen, men jeg har angivelig krav på gratis fysioterapi, og da burde det i og for seg ikke være noe stort problem å få det? Joda, det er det. Jeg ringte legen min den 8/8, og rekvisisjonen min var datert 7/9 - den var ikke engang datert til datoen jeg ringte, så jeg får ikke refundert det jeg allerede har lagt ut for behandlingene mine. Hvorfor? Fordi legen var på ferie da jeg ringte. Neutral Det er frustrerende!

Derfor måtte jeg trøsteshoppe litt. Haha. Ehm, nei, det var egentlig ikke sånn. Jeg skulle innom ebay.com for å se etter noe - jeg husker dog ikke hva det var - og kom over den søteste vesken noensinne. Kunne jeg la være å kjøpe den? Neppe. Det merkverdige er jo det at den er rosa, og jeg er absolutt ikke den som velger rosa først - men jeg syns den var supersøt, og prisen var heller ikke avskrekkende.. måtte gitt mye mer for den innenlands, om det er noen her som selger samme type. Gleder meg iallfall til jeg får den! Og ja, jeg liker faktisk Playboy-merket - så skyt meg.. (6)

Posted by Shamini on September 14, 2006 – 10:47 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Veska er jo søt da. Jeg syns du kunne ha kjøpt den sorte også, og solgt den til meg. :>

  2. Du vet, du kunne jo bare bedt meg om det, så hadde jeg fått den tilsendt sammen med den rosa? Jeg har dog hintet til selgeren om at jeg er interessert i en svart også, og hun sa hun hadde et par stykker igjen. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.