dysfunksjonell.no
14Sep/060

Kokosboller, og annet f*enskap

Ah, endelig er denne tåpelige kokosbolle-fasen på vei til å passere - og det først etter at jeg har spist ca. 18 av dem. Idag fikk jeg dritlyst på en, tok to biter, og ville mest bare spy.. Sick Og så husket jeg.. Steve ville så gjerne sende med noe fra USA, og hevdet at han skulle sende med Snowballs! For de av dere som ikke ved hva det er, så er det en slags kokosbolle - bare med friske farger (normalt rosa og grønn, svart og oransje i anledning Halloween), og betraktelig høyere sukkerinnhold. Han krevde forøvrig også Før, Under og Etter-bilder av hele seansen, så jeg regner med at jeg legger dem ut etterhvert - det er når jeg evt. orker å spise dem. Saken er nemlig den at jeg fikk for meg at jeg skulle teste ut alt mulig amerikansk da jeg var der i 2002, deriblant Twinkies, Snowballs, Cream Soda, Mountain Dew, Fruit Loops, Peanutbutter & Jelly-sandwich - and so on, and so forth. Det resulterte i at jeg skyndet meg inn på nærmeste bensinstasjon, hvor jeg henrykt oppdaget at de solgte alt en kunne drømme om, av junkfood man ser på film. Jeg fikk fatt i en knallrosa Snowball, et par Twinkies, betalte (enda mer henrykt over alt man kunne få for en dollar) - og satte kursen mot bilen, hvor jeg rev av plasten.. og satte tenna i noe av det ekleste jeg har smakt. Ansiktsuttrykket mitt i dette øyeblikket, er noe Steve ikke har klart å glemme, og han minner meg på Snowballs hver eneste gang han har sjansen. Wink

Så, imorra bærer det avsted til Bodø for å hente Kimberly og Elaine, som kommer fra USA. Selv om det blir morsomt, så skulle jeg ønske at de andre også var med.. savner dem, og håper at jeg snart skal få anledning til å reise tilbake å besøke Steve, Sue og alle de andre i familien "over there". Jeg blir med mamma til Bodø, dersom været er OK - hvis det regner, orker jeg bare ikke.. Har ikke noe spesielt jeg skulle gjort i Bodø, og kontoen min er totalt skrapa frem til den 20., så det er dårlige tider. Razz Brukte de siste kronene mine på togbilletter til Mo i Rana, da jeg fikk solgt den tredje chinchillaen, og møter kjøperen på Mo den 19/9 - ble 584,- kroner for meg og mamma, tur/retur.

Posted by Shamini on September 14, 2006 – 12:25 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.