dysfunksjonell.no
13Sep/060

Merkelig. Bare merkelig.

Er alltid så inspirert til å skrive dagbok før jeg åpner boka, og tar opp penna - eller evt. logger inn i bloggen min. Da er det akkurat som om at tiden stanser, intelligensen min opphører å eksistere, og alt det geniale jeg hadde hadde planer om å skrive forsvinner! Utover det merkverdige fenomenet, har jeg åpnet bloggen min to ganger, og bare fått ned meningsløst vrøvl. Frustrerende.

Idag har jeg solgt to chinchillaer, og det ble 2500,- kroner på meg, i tillegg til at jeg har en interessent på enda en. Håper egentlig at hun også blir solgt, selv om jeg ikke helt hadde bestemt meg for å la henne gå. Det betyr iallfall 1500,- kroner ekstra, og et ledig bur! Dessuten trenger jeg pengene, så ja..

Har forøvrig funnet ut at kroppen min er merkelig - ikke at det kom som et stort sjokk, men. Saken er nemlig den at jeg har hatt helt dilla på kokosboller (fra Diplom Is) de siste to ukene. Det er skikkelig ille, for jeg har aldri likt dem. Liker ikke kokosmasse, og likevel har jeg klart å dytte i meg hele tre stykker.. Og da må jeg nesten innrømme at jeg har begynt å spekulere i hvorvidt jeg burde lete frem en graviditetstest. Akkurat dét er litt pinlig, ettersom dette ville vært min tredje test på litt mer enn to år.. kanskje jeg burde ta dette som et hint om å være litt mer forsiktig for fremtiden. "Heldigvis" fikk jeg avkreftet det igår - for jeg tror ikke jeg ville hatt Ø.'s barn.. hadde nok blitt en helskjønn liten tass, men jeg tror egentlig at jeg foretrekker at min potensielle unge skal ha en tilstedeværende far. Er da lov til å håpe iallfall? Og dette kommer fra ei jente som alltid har sagt at hun ikke skulle ha barn - iallfall ikke egne! Må dessverre innrømme at tanken på surrogatmor virker forlokkende, med korrekt mann. Huff, det merkes at jeg ikke er 17 år lenger.

Posted by Shamini on September 13, 2006 – 1:10 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. HUh..Graviditetstest??Menneh..kokosboller er sånn passe godt kan man siSmile

  2. Kokosboller finnes ikke godt, og jeg kjenner nå at “urgen” etter å sette dem til livs er i ferd med å passere.. Thank God! Wink Kos å se at du også leser dagboka mi! *klem*

  3. Hihi – jeg tenkte også graviditetstest!! Men de er litt god da, men det er vel helst bare skum-boller…?!?!

  4. Det heter “Kokosboller”, vet du Sussa! Wink Bare sjekk det neste gang du er på butikken. Er mest skum uansett, og ikke er de gode heller.. Razz Alt bra med deg? *klem*


Leave a comment

No trackbacks yet.