dysfunksjonell.no
8Sep/060

08/09/06: Santiago’s Wings of an Angel x Silver Streak’s Lionheart

Enkelte kull er mer spennende enn andre, og dette var et av de jeg var veldig spent på. Begge foreldrene er aldeles nydelige, og selv om de er etter de samme linjene (langt bak), bestemte jeg meg for å prøve dem som par. Hadde selvsagt håpet på en eller annen spennende hvit kombinasjon, men da jeg våknet idag tidlig og sjekket buret, var det kommet en stor Black Velvet hunn på hele 62 gram! "Vesla" ser ut til å være i flott form, og til tross for at Lionheart er litt sjalu på at baby får all oppmerksomheten til Angel, ligger den lille familien urokkelig sammen i bunnen av buret.

Posted by Shamini on September 8, 2006 – 9:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.