dysfunksjonell.no
7Sep/060

Studine fra 1. oktober, 2006!

Jaha, da er det på tide å ta av littegrann, for min del. Igår kveld gjorde jeg det jeg har tenkt på en stund, jeg søkte om studieplass hos IT-Akademiet. Da jeg sjekket mailen min idag "tidlig", lå det en mail med: "Vi takker for din søknad, og kan med dette bekrefte at du er tilbudt plass på nettstudiet Webdesign høsten 2006." - og etter et par telefonsamtaler ble det klart at jeg mest sannsynlig kan anses som studine fra 1. oktober, 2006! Grin Tro det eller ei, men jeg gleder meg. Kontrakten er underskrevet og faxet til IT-Akademiet, nettsøknad er sendt i retning Lånekassen, og kundebehandleren min hos Aetat har fått en kopi av alle papirene. Kan det bli bedre?

Posted by Shamini on September 7, 2006 – 6:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.