dysfunksjonell.no
6Sep/060

“Monstertorsdag” [2004]

Personlig er jeg ikke spesielt stor fan av norske filmer, men denne filmen er en av få som har falt i smak. Til å begynne med forsto jeg ikke allverden av handlingen, men jeg fikk etterhvert med meg at dette var en annerledes kjærlighetsfilm. Den handler om "Even" som angivelig alltid har elsket kameratens blivende kone "Karen", og hvordan han starter en karriere som surfer, for å imponere henne. Dialogen er dels hjernedød, men dog. En kanskje noe forutsigbar film, men som sagt en av de bedre norske jeg har sett.

Karakter: 4/5
"Monstertorsdag", IMDB: http://imdb.com/title/tt0399365/

Posted by Shamini on September 6, 2006 – 3:30 PM

Filed under: Critiques Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.