dysfunksjonell.no
5Sep/060

Bilder fra Parkenfestivalen


Manna og Tungtvann på scenen sammen


Manna og Tungtvann på scenen sammen


Jørg-1 og Jan Steigen fra Tungtvann


Jørg-1 og Poppa Lars fra Tungtvann


Elvira Nikolaisen m/ band


Elvira Nikolaisen m/ band


Minor Majority


Minor Majority


Festivalgjengere


Festivalgjengere

Posted by Shamini on September 5, 2006 – 5:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hvor er bilde jeg tok av deg om jeg tørr spørre? Hva slags plugin bruker du for bildene forresten?

  2. Bildet du tok av meg? Hvilket bilde? Razz Nei, du skjønner.. det ble stoppet i sensuren, det. Hvor ble det av det bildet jeg ville ha av oss to på festival? Hm? HM!? Wink På disse bildene har jeg ikke brukt noen plugin, de er bare resized, og så har jeg lagt på den ramma jeg bruker til de andre bildene. På thumbnails’ene har jeg brukt “Auto Gallery”, men fikk beskjed av forfatter om å bytte til “Inline Gallery”, som jeg forøvrig ikke fikk til å virke.. Jenter og data, vet du.. *tsk* Alien


Leave a comment

No trackbacks yet.